Το ΕΠΑΜ καλεί τον λαό να συμμετέχει μαζικά στην συγκέντρωση – πορεία του φετινού εορτασμού του Πολυτεχνείου, είναι ανάγκη να δοθεί μια βροντερή απάντηση στο μαύρο μέτωπο των ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ και των προθύμων.
Το σύνθημα του ’73 για ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, πάντα επίκαιρο, συμπληρώθηκε δικαίως στις πλατείες από το  Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΤΟ 73. Η κατάλυση κάθε έννοιας Λαϊκής Κυριαρχίας με την συνεχιζόμενη συνταγματική εκτροπή με την νέα κυβέρνηση Παπαδήμου, καθώς και η υπουργοποίηση των νοσταλγών χουντικών του ΛΑΟΣ το επιβεβαιώνει.


Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κυβερνήσουν. Αντίσταση και πολιτική ανυπακοή παντού με όπλο την αλληλεγγύη μας.
Δεν θα φύγουν αν δεν τους διώξουμε. Σήμερα είναι αναγκαία όσο ποτέ η ενότητα του λαού μέσα από ένα πλατύ μέτωπο όλων εκείνων των δυνάμεων που αντιστέκονται στο ξεπούλημα του τόπου παλεύοντας για Δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Αυτό είναι το μήνυμα του ΕΠΑΜ, αυτό είναι το μήνυμα του πολυτεχνείου σήμερα. Αυτό το μήνυμα καλούμαστε να υλοποιήσουμε με την  συμμετοχή μας στο ΕΠΑΜ σε όλη την Ελλάδα.

Το ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενο στην ιστορική ανάγκη της δημιουργίας του πλατιού μετώπου του λαού για την ανατροπή, συμμετέχει στην συγκέντρωση – πορεία της 17ης Νοέμβρη. Καλεί κάθε Δημοκράτη πατριώτη, που αντιλαμβάνεται αυτή την αναγκαιότητα να στοιχιθεί δίπλα μας, Είναι ανάγκη να στηριχθεί και να ενισχυθεί αυτό το μήνυμα ενότητας σπάζοντας  παλιές ιδιοτελείς κομματικές πρακτικές, τροχοπέδη σήμερα στον αγώνα για ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Προσυγκέντρωση του ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στις 3:30 μ.μ. στην Εγνατία μπροστά στην ΕΥΑΘ
ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.