Σήμερα Τρίτη 31/1, εκατοντάδες πολίτες από όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήσαμε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στην Παπαναστασίου, Αισώπου και Αγ.Δημητρίου μετά από πληροφορία ότι θα εκδοθούν οι πρώτες εντολές διακοπής ρεύματος.Οι υπεύθυνοι των αρμοδίων τμημάτων, μας διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να διακοπεί καμία οικιακή παροχή.


Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα μας, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και εφαρμόζοντας στην πράξη της απόφαση της ομοσπονδίας τους.


Όλοι οι πολίτες συμμετέχουμε στις συνελεύσεις των γειτονιών μας – αποτρέπουμε με τη φυσική μας παρουσία τους εργολάβους να κόψουν το ρεύμα – οργανώνουμε την αλληλεγγύη μας.


ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ


Συνελεύσεις από όλες τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.