Μετανάστης, μαθητής του Ανοιχτού σχολείου Μεταναστών Πειραιά, δέχθηκε επίθεση στην περιοχή Village Park, ενώ περίμενε στη στάση για να επιστρέψει σπίτι του

Την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2012, στις 21.30 ο μαθητής του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά Νάσερ Μαχμούτ, μετανάστης από το Πακιστάν, επέστρεφε σπίτι του μετά το μάθημα.

Ενώ περίμενε στη στάση του λεωφορείου προς Αθήνα στην Πέτρου Ράλλη, κοντά στο Village Park, δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από ομάδα δέκα περίπου νεαρών ηλικίας από 14 έως 16 χρονών, οι οποίοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στο κεφάλι.
Ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από έναν άλλο μαθητή μας ο Πρόεδρος του Σχολείου και προσέτρεξε σε βοήθεια του τραυματία, τον οποίο βρήκε χτυπημένο στο πρόσωπο και πολύ φοβισμένο. Τον μετέφερε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου, στο νευροχειρουργικό τμήμα, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγιναν οι αναγκαίες εξετάσεις και αργά το βράδυ οι γιατροί του επέτρεψαν να επιστρέψει στο σπίτι του.
Ο Νάσερ είναι τώρα καλά στην υγεία του, παραμένει όμως ακόμη πολύ σοκαρισμένος και φοβάται να κυκλοφορήσει.
Αυτή την περίοδο είναι άνεργος, αλλά με τις οικονομίες του γράφτηκε σε ένα ιδιωτικό ΙΕΚ για να μάθει μάγειρας. Πιστεύει ότι έτσι θα βρει ευκολότερα δουλειά. Παρακολουθεί ανελλιπώς τα μαθήματα στο Σχολείο μας για να μάθει καλά ελληνικά. Πρόκειται για υπεύθυνο, επιμελή και οξυδερκή μαθητή και δίνει το δικό του αγώνα για να τα βγάλει πέρα με αξιοπρέπεια.
Το Σχολείο μας εκφράζει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή του για τη νέα αυτή επίθεση σε μετανάστη-μαθητή του Σχολείου μας και ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί διαπιστώνει ότι ο ρατσισμός και η βία έχουν εξαπλωθεί και στις νεαρές ηλικίες. Χρέος όλων μας, και ιδιαίτερα των γονέων, των εκπαιδευτικών και της Πολιτείας, είναι να διαφωτίσουμε τη νεολαία μας και να την κρατήσουμε μακριά από τέτοια θλιβερά και απαράδεκτα φαινόμενα ρατσιστικής βίας.



Από σχόλιο του Άνεμου με τίτλο Αλληλοσκοτωθείτε μαλάκες...:


ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
λες και οι μετανάστες ειδικά τα παιδιά που πάνε ελληνικό σχολειό φταίνε για όλα! 

ανεγκέφαλοι αυτό θέλουν ρε μαλάκες όλοι εναντίον όλων και αυτοί να τρώνε χαβιάρι 
και παντεσπάνι!
Η βασίλισσα Μαρία Αντουανέτα Όταν την ρωτησαν οτι ο λαός πειναει απάντησε 

αν δεν έχει ο λαός ψωμί ας φάει παντεσπάνι. 
Η βασίλισσα βρίσκονταν τόσο μακριά από τις δυσχερείς συνθήκες διαβίωσης 
των συμπατριωτών της που δεν μπορούσε να καταλάβει την κατάσταση που επικρατούσε. 
Νομίζετε ότι για τα παιδιά που πεινάνε στα σχολεία φταίνε οι μετανάστες; 
γιατι δεν κατηγορείτε τους δουλεμπόρους, τους δικαστικούς ,τους αστυνομικούς , τους δήθεν αριστερούς. αυτούς που τα παίρνουν απο τις ΜΚΟ , όλους οσοι τους εκμεταλεύονται;

Ξυπνάτε ρε μαλάκες Ελληνάρες!!!  
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.