Αγαπητοί συμπολίτες φθάσαμε στο σημείο μηδέν . Όσοι από μας έκλειναν τα μάτια μπροστά σε αυτά που λάμβαναν χώρα μόνο και μόνο για να γλυτώσουν το ψευτομεροκάματό τους ή και την ησυχία τους, τώρα τα ανοίγουν υποχρεωτικά .


ΛΑΟΣ   και  ΟΡΚΟΣ

Η Ευρώπη κάνει κουμάντο στην Ελλάδα . Η Ευρώπη αποφασίζει ποιος θα είναι πρωθυπουργός ή καλύτερα, ποιο θα είναι η πολιτική ανεξάρτητα από πρωθυπουργό . Η Ευρώπη αποφασίζει πόσα λεφτά θα πάνε πού και πότε . Η Ευρώπη αποφασίζει ποιος νόμος θα ψηφιστεί . Και όπου Ευρώπη βλέπε Γερμανία . Και όπου Γερμανία βλέπε τράπεζες .
‘Ολα είναι αντισυνταγματικά . Οι αποφάσεις που ελήφθησαν πριν από αυτήν την κυβέρνηση, καθώς και σύσσωμη η παρούσα κυβέρνηση. Ο θεμελιώδης νόμος του κράτους είναι πλέον καθαρά διακοσμητικός . Έχει όμως ένα τελευταίο παραθυράκι που μπορεί να γίνει αψίδα θριάμβου.
 Βλέπετε, το Σύνταγμα δεν προβλέπει εποπτικό όργανο για όσους προβαίνουν σε αντισυνταγματικές πράξεις . Ο λαός είναι εκείνος που ελέγχει και αποφασίζει για αυτές . Ο λαός είναι υπεύθυνος γιά να τους οδηγήσει στο δικαστήριο και να τους επιβάλει ποινές. Δηλαδή εμείς.
Άντρες και γυναίκες των Eνόπλων Δυνάμεων αποτελείτε κομμάτι του Ελληνικού λαού.  Άντρες και γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας αποτελείτε κομμάτι του Ελληνικού λαού. Άντρες και γυναίκες του Δικαστικού Σώματος αποτελείτε κομμάτι του Ελληνικού λαού. ‘Εχετε ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και αυτήν την στιγμή παραβιάζετε τον όρκο σας . Έχετε αποσείσει τις ευθύνες σας μόνο και μόνο για τα ψωροευρώ που παίρνετε, την αίσθηση σιγουριάς που σας παρέχει η υπηρεσία σας, και εντέλει την συνήθεια να υπακούτε τους πολιτικούς προϊσταμένους σας και να εκτελείτε τις γραφειοκρατικές σας διεκπεραιώσεις. Εάν δέν ξυπνήσετε και συνεχίσετε να υπηρετείτε την χούντα που μας κυβερνάει, θα είστε και σεις υπεύθυνοι και θα σάς πάρει και σάς η μπάλα.  
Σταματήστε να δέχεστε εντολές από αυτήν την κυβέρνηση και κάντε αυτό που σας υπαγορεύει ο όρκος σας, η συνείδησή σας και η αποστολή που έχετε αναλάβει έναντι του Ελληνικού λαού, δηλαδή των συμπολιτών σας και του εαυτού σας . Προστατεύστε την νομιμότητα και την εδαφική ακεραιότητά μας.
Υπηρετείτε κυρίαρχο κράτος και λαό και όχι κάποια επαρχία των τραπεζών.

ΜΕΤΡΑ

Αυτήν την στιγμή η παράνομη κυβέρνησή μας διαπραγματεύεται μια συμφωνία η οποία θα σώσει τις τράπεζες και το διεθνές τραπεζικό σύστημα και θα χαντακώσει εμάς. Και θέτει το ψευτοδίλημμα της χρεοκοπίας. ‘Ενα φοβερό ψέμα που ποντάρει στον φόβο του πανικοβλημένου μικροαστού. Εγώ θα σας πω δύο μέτρα, που φυσικά είναι κοινό μυστικό, τα οποία θα μας βγάλουν άμεσα από το αδιέξοδο :
1.       Έκδοση δεύτερου (παράλληλου) νομίσματος που θα χρησιμοποιείται για εσωτερικές συναλλαγές . Το κράτος πληρώνει και πληρώνεται σε αυτό . Απόλυτη ανακούφιση στην ρευστότητα της οικονομίας. Ουσιαστικά εσωτερικός δανεισμός.
2.       Κινητοποίηση του στρατού ώστε να διασφαλίσει τα (τεράστια) κοιτάσματά μας και άμεση εξόρυξη .
Και φυσικά υπάρχουν πολλά πολλά πολλά ακόμα. Το πρώτο πρώτο όμως είναι η τιμωρία των ενόχων για εσχάτη προδοσία και η δήμευση των περιουσιών τους . Κανένας δεν θα δεχτεί να πληρώσει φόρο στην Ελλάδα όσο ξέρει ότι α) αυτοί που κάναν την ζημιά δεν πληρώνουν, β) αυτοί οι πρώτοι, όχι μόνο δεν πληρώνουν, αλλά θα διαχειριστούν και τα λεφτά που εισπράττονται τώρα! Με τι ψυχή να τους δώσεις τα λεφτά σου!;
Το καταλαβαίνετε ότι εάν τους αφήσουμε λίγο ακόμα θα γίνουν εκλογές, θα ξαναβγούν οι ίδιοι, τα εγκλήματά τους θα παραγραφούν και θα συνεχίσουν business as usual ή όπως λέμε Ελληνικά, το βιολί τους; Και αφού λοιπόν τα μάτια μας είδαν ό,τι είδαν και τα αυτιά μας άκουσαν ό,τι άκουσαν, αφού η αγανάκτηση και η αδικία ξεπέρασαν κάθε όριο και μας έφεραν στο κατώφλι της παράνοιας, κι αφού και ένα παιδί του νηπιαγωγείου ξέρει πια ότι Έλληνας πολιτικός σημαίνει απατεώνας, τι κάνουμε; Tους ξαναψηφίζουμε!
Και σας ρωτάω: ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ;! γιατί αυτό πάει να γίνει.
Ξαναρωτάω: ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ; Απαντήστε !

ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ

Ξεχάστε προς το παρόν τις χρυσές εποχές που ζήσαμε την τελευταία δεκαετία. Ήταν επίπλαστη ευδαιμονία, δανεική με τοκογλυφικό επιτόκιο.
Ξεχάστε (αυτού του είδους) την Ευρώπη. Δεν μπορεί η Ευρώπη να είναι πάνω από τα συμφέροντα της Ελλάδας ή άλλης χώρας. Πρώτα είναι τα συμφέροντα της Ελλάδας και μετά της Ευρώπης.
Ξεχάστε την αριστερά και την δεξιά. Είναι όλοι ίδιοι. Ανθρωπάκια που μοναδικός τους σκοπός είναι να διατηρηθούν ή να αναρριχηθούν στην εξουσία και να διατηρήσουν τα προνόμιά τους. Συνάδελφοι στην άγνοια τού πώς λειτουργεί η αγορά και η οικονομία, αλλά  και στην  τελειότητα της τέχνης του ψεύδους και της προπαγάνδας, ώστε να πουλήσουν ψεύτικες ελπίδες και ιδέες πού όταν εφαρμόζονται είναι καταστροφικές. Με λίγα λόγια εκ προμελέτης εγκληματίες.
Θυμηθείτε την φτώχεια που πέρασε η Ελλάδα στις αρχές του αιώνα και το τεράστιο παιχνίδι που παίχτηκε στις πλάτες του Ελληνικού λαού με τον εμφύλιο, επειδή είμαστε διαιρεμένοι και αμόρφωτοι. Τα βλέπεις και λες: Είναι δυνατόν η τόσο πλούσια και πανέμορφη χώρα μας να έζησε τέτοια πείνα και βία; Ναι είναι.
Θυμηθείτε ότι αυτά τα μέτρα με τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων και τις καταργήσεις των προνομίων δεν είναι παρά ένα βοριαδάκι μπροστά στον τυφώνα ή καλύτερα στην εποχή των παγετώνων που έρχεται.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ  ίσον  ΕΞΕΛΙΞΗ

Μόνον εμείς νομιμοποιούμαστε να δώσουμε την λύση. Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την Συνταγματική τάξη και νομιμότητα και να πάρουμε πίσω όλες τις αντισυνταγματικές υπογραφές που έχουν πέσει.
Εμείς είμαστε υπεύθυνοι να καταστήσουμε ξανά την Ελλάδα κυρίαρχο κράτος από επαρχία της Ευρώπης. Μην περιμένετε από κανέναν άλλον.
Είτε με εκλογές (με ενάμισυ εκατομμύριο όλο κι όλο παίρνουμε την κυβέρνηση) είτε με άλλον τρόπο οφείλουμε να αποκαταστήσουμε το δίκαιο, την τάξη και την εθνική κυριαρχία.
Εσείς που ακόμα τα καταφέρνετε, ποιό το όφελος; Τί αξία έχει εγώ να έχω λεφτά όταν το φιλαράκι μου πεινάει; Πόσο καλά μπορώ να περάσω όταν ο συγγενής μου ή η παρέα μου υποφέρει; Ξέρω πώς η νωθρότητα, η αδιαφορία και η συνήθεια μας έχει μαλακώσει και μας έχει κάνει τρυφηλούς, παθητικούς, αδύναμους. Ο φόβος υποχωρητικούς. Τα λεφτά αλαζονικούς. Η κουτοπονηριά απομονωμένους και κρυψίνοες.
γλυτώνουμε εμείς.
Και κάτι ακόμα. Αυτή την στιγμή η Ελλάδα βρίσκεται στα χείλη όλων. Σε όλον τον κόσμο μας παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα. Ο,τιδήποτε κι αν κάνουμε τώρα, θα λάβει την μεγαλύτερη δημοσιότητα που θα μπορούσαμε ποτέ να έχουμε. Οποιαδήποτε λύση βρούμε στο πρόβλημά μας, θα βγουν κι άλλοι να ακολουθήσουν. Ο,τιδήποτε δείξει να δουλεύει θα αποτελέσει παγκόσμιο παράδειγμα. Και από τον πάτο, θα βρεθούμε στην κορυφή σαν παγκόσμιοι πρωτοπόροι. Μετατρέποντας έτσι το αβυσσαλέο μειονέκτημά μας σε κορυφαίο πλεονέκτημα.  
Γιατί πάνω από όλους τους νόμους είναι ο νόμος της εξέλιξης. Ό,τι δυσκολεύεται να επιβιώσει είτε εξελίσσεται είτε εξαφανίζεται.

Ι.ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
Σύμβουλου ψυχικής υγείας


updated 14.2.12
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.