Ενώ ψάχνανε τον τορναδόρο να τον σύρουν σε δίκες επειδή είχε στείλει το μέηλ που προέβλεπε χρεοκοπία και μας "πρήξανε" στο παραμύθι ότι μας σώσανε πάνω από 20 φορές τα τελευταία δύο χρόνια (τα ανθρωπάκια - υπάλληλοι των τοκογλύφων) έφτασε ο καιρός που τρομοκρατούν χωρίς ντροπή τους Έλληνες με το φόβητρο της επιστροφής στη δραχμή.
Και τώρα λίγο πριν το τέλος, και αφού έχουν δώσει όλο τον απαραίτηο χρόνο στην ΕΕ και τη Μέρκοζί να προετοιμαστούν για την απομάκρυνσή μας από το ευρώ, βγαίνουν Βενιζέλος και Δαμανάκη και ουσιαστικά "απειλούν" τρομοκρατώντας τους πολίτες με την ενδεχόμενη έξοδο από το ευρώ.



Η   Δαμανάκη σε συνέντευξή της στο ΒΗΜΑ προειδοποιεί ότι "η κατάρρευση της διαπραγμάτευσης για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση θα σήμαινε άτακτη χρεοκοπία και την έναρξη μίας οδυνηρής περιπέτειας ιστορικών διαστάσεων".
Τονίζει ότι έφτασε "ο κόμπος στο χτένι και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προκειμένου να αντιστρέψει το εξαιρετικά αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ΕΕ".Συμπληρώνει ότι "η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν μία απόλυτη υποβάθμιση του επιπέδου ζωής του μέσου πολίτη". 
Και θεωρώντας πως η ενασχόλησή της με τα Ευρωπαϊκά από τη θέση της Επιτρόπου της δίνει το δικαίωμα να αποστασιοποιείται κατά το δοκούν από το πολιτικό καθεστώς που η ίδια κατά προκλητικό τρόπο εκμεταλλεύτηκε, υπογραμίζει: "Το πολιτικό σύστημα μοιάζει να ζει τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας, χρησιμοποιώντας το παρελθόν ως άλλοθι για να μην κάνει τίποτε σήμερα", υπογραμμίζει.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.