Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και θα υπάρχει κεντρική παρουσία της κυβέρνησης, όπως αποφασίστηκε σε διϋπουργική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Φυσικά βάζοντας σε εφαρμογή επιχειρησιακό πρόγραμμα  με 8.000 μπάτσους που θα σταθούν απέναντι στο λαό και θα προσπαθήσουν να καταστείλουν την αντίδραση των πρωτοβουλιών, συλλογικοτήτων  και των ελεύθερων κινημάτων.

Στην σύσκεψη αρκετοί υπουργοί τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της κατάργησης των παρελάσεων, λόγω του φόβου των αποδοκιμασιών, αλλά επεκράτησε η άποψη να επιδειχθεί ο "τσαμπουκάς" της δικομματικής παράνομης κυβέρνησης.

Η συνέχεια στους δρόμους, στις 25 του Μάρτη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.