Όταν οι λέξεις στα χείλη των ανθρώπων του συστήματος και της υποτέλειας χάνουν το νόημά τους.
«Ξεκινάμε τώρα μια πορεία ανατροπής των υπαρχόντων δεδομένων» τόνισε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απευθυνόμενος στη Εθνική Συνδιάσκεψη του Κινήματος, που συνέρχεται στο ΣΕΦ.
Εδώ η χώρα πτώχευσε, το πιστωτικό γεγονός ανακοινώθηκε και αυτοί πανηγυρίζουν για το PSI  και ασχολούνται με την ανάδειξη ηγεσίας σε ένα από τα δύο κόμματα που φέρουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την κατάντια της χώρας και την εξαθλίωση του Έλληνα. Και προχωρεί στις αναγκαίες δικαιολογήσεις στέλνοντας τη μπάλα στους συγκυβερνήτες της συμφοράς: «Αναγκαστήκαμε να διαχειριστούμε τη μιζέρια της ΝΔ επιλέγοντας να γίνουμε εμείς το θύμα του πολιτικού κόστους αντί να αφήσουμε την Ελλάδα να πέσει θύμα του γενιτσαρισμού των αγορών».


Τα ίδια ακριβώς λένε και οι συνέταιροι της ψευδεπίγραφης κυβέρνησης Παπαδήμου. Οι Νεοδημοκράτες του Σαμαρά λες και ήρθαν χθες στην Ελλάδα αποδίδουν όλες τις ευθύνες στη διακυβέρνηση Παπανδρέου, Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου.
Και το γαϊτανάκι έτσι ακριβώς θα κυλήσει μέχρι να σιγουρευτούν (με αληθινές δημοσκοπήσεις που θα έχουν στα χέρια τους και όχι τις μαϊμουδίσιες που δημοσιεύουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ) ότι με  τις "ντεμέκ" οξύνσεις και ψευτοκόντρες  επανασυσπείρωσαν τις δυνάμεις τους (και φυσικά με τη βοήθεια των δεξιών και Πασοκοδεξιών αναχωμάτων, βλέπε Κατσέλη, Κουβέλη, Καμμένου κλπ) που θα τους επιτρέψει να έχουν από κοινού μια σαθρή πλειοψηφία ώστε να εφαρμόσουν τις εντολές και οδηγίες των έξωθεν εντολέων τους. 


Και όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο ελληνικός λαός θα ξαναπέσει στη γνωστή λούμπα και μπει στο δικομματικό παιχνίδι της ξεφτίλας.


Κανένας από αυτούς που ευθύνονται για την υποδούλωση της χώρας και την κατάντια μας δεν πρέπει να περπατάει άνετα στην κατεχόμενη χώρα μας.
Φτύστε τους προδότες. Παλέψτε να την μετατρέψουμε σε ελεύθερη και περήφανη Ελλάδα.


Ακτιβιστής

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.