Την Κυριακή 4 Μάρτη 2012 η "Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού" πραγματοοίησε την εκδήλωση "ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ - ΝΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" με ομιλητές τον Μανώλη Γλέζο και τον καθηγητή εργατικού δικαίου Άρι Καζάκο.

Το πολυπληθές ακροατήριο που παραβρέθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση αποφάσισε να καταθέσει το εν λόγω ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους της 3Ε COCA COLA οι οποίοι βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις εδώ και περίπου ένα μήνα. Ο λόγος είναι η πρόθεση της πολυεθνικής 3Ε να μεταφέρει τη γραμμή παραγωγής στη Βουλγαρία και να βυθίσει ακόμη περισσότερο τη χώρα στην ανεργία, ενώ η κερδοφορία της είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Όλοι όσοι βρεθήκαμε στην εκδήλωση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού θα είμαστε στο πλάι όλων των εργαζομένων στον όμιλο 3Ε.

Καλούμε τους φίλους της Πρωτοβουλίας και τους συνδημότες μας να μποϋκοτάρουν την εταιρεία 3Ε μην αγοράζοντας τα προϊόντα της.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.