Σ
τις 6 Μαΐου οι Έλληνες ψηφίζουμε για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Η ώρα της κάλπης έφτασε και κάθε ένας πλέον αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Η περίοδος που όλοι εύκολα αναθεμάτιζαν όλους πέρασε και τώρα θα πρέπει να αποφασίσουμε τι Ελλάδα θέλουμε από τις 7 Μαΐου και μετά.

Οι Έλληνες έστω και αυτήν την ύστατη ώρα ελπίζω να αποδείξουν ότι δεν είναι ένας φοβισμένος λαός ραγιάδων και υποτελών. Θέλω να πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε τις επικύψεις και την επιβράβευση του μέτριου και του ανήθικου.

Ως λαός αποδείξαμε πολλές φορές ότι η συναλλαγή, η αποποίηση ευθυνών, η χαιρεκακία, η ανηθικότητα, το λάδωμα, η λούφα, η φοροδιαφυγή και η φοροκλοπή, η μαύρη εργασία, η εκμετάλλευση, τα στραβά μάτια στη διαφθορά, η επιλογή των ανίκανων, η επιβράβευση των μετρίων, η υποστήριξη του ανέντιμου, ο ωχαδερφισμός και η προσωπική ανέλιξη σε βάρος των υπολοίπων ήταν τα χαρακτηριστικά μας γνωρίσματα ως λαού.

Τώρα θα πρέπει να αποδείξουμε εάν αλλάξαμε οπότε μπορεί και να έχουμε κάποια ελπίδα ή όχι οπότε το μέλλον μας είναι προδιαγεγραμμένο.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε εάν θα επιβραβεύσουμε τη Νέα ΠΟΛΑΝ, τον αρχηγό της και τους ψοφοδεής υποψηφίους της, αναδεικνύοντας έτσι την προδοσία και την υποτέλεια ως αρετή.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε εάν θα επιβραβεύσουμε το ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό του για τον εξευτελισμό, την εθνική ταπείνωση, την απάτη και την προδοσία που μας επιφύλαξαν ως κυβέρνηση. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε εάν θα επιβραβεύσουμε τους αρχιτέκτονες του σύγχρονου Ελληνικού κοινωνικού δράματος ΓΑΠ και Βενιζέλο ή θα τους στείλουμε στον αγύριστο όπως τους πρέπει.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε εάν θα επιβραβεύσουμε το ΚΚΕ για τα ευχολόγια, τη στείρα αντιπολίτευση και την εκ του ασφαλούς κριτική των πάντων. Ένα κόμμα που θεωρεί ότι δίκιο είναι ο νόμος του εργάτη και οραματίζεται μια Ελλάδα στα πρότυπα του πάλαι πότε υπαρκτού σοσιαλισμού προφανώς αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία μαζί με την Κούβα, τη Β. Κορέα και το Βιετνάμ.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε εάν θα επιβραβεύσουμε την ευρωπαϊκή Αριστερά για την πολιτική πρόταση που καταθέτει και η οποία αγγίζει τα όρια του φαιδρού και του γραφικού. Η Ρεπούση, ο Ψαριανός και οι υπόλοιποι ευρωπαϊστές αριστεροί προφανώς μας θεωρούν (ίσως και να είμαστε) τόσο εγκεφαλικά ανάπηρους που μπορούμε να πιστέψουμε ότι έτσι όπως κατάντησε το ΠΑΣΟΚ ξεβράκωτους και καταχρεομένους μπορούμε να βάλουμε το πιστόλι στον κρόταφο των δανειστών μας.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε εάν θα επιβραβεύσουμε τα καινούρια αποκόμματα (Μπακογιάννη, Καμένος, Καστανίδης - Κατσέλη) που πρεσβεύουν το νέο και το ελπιδοφόρο, τη στιγμή που στελεχώνονται από πρόσωπα που ανδρώθηκαν μέσα στο σημερινό σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τα οποία συνδέονται με ορισμένες από τις πιο μαύρες μέρες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε εάν θα επιβραβεύσουμε τη Χρυσή Αυγή αποδεικνύοντας ότι μπροστά στην απελπισία όλα τα δικαιολογούνται, όπως πίστεψαν και οι Γερμανοί όταν με εκλογές ανάδειξαν το Χίτλερ στην εξουσία της Γερμανίας.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε εάν θα επιβραβεύσουμε τα υπόλοιπα κόμματα (ΟΧΙ, κ.λπ.) που κατεβαίνουν στις εκλογές και τα οποία καρπώνονται την αγωνία, την οργή και την απελπισία του κόσμου καταθέτοντας ωραίες μεν ιδέες αλλά ανεφάρμοστες και ουτοπικές.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε εάν θα επιβραβεύσουμε τις κινήσεις πανεπιστημιακών και επιστημόνων όπως της "Κοινωνίας Αξιών" που ενδεικτικά αναφέρω ότι στις προτάσεις τους για την παιδεία υποστηρίζουν την αξιολόγηση και αυστηρό έλεγχο των καθηγητών της δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ για τα πανεπιστήμια από όπου προέρχονται οι περισσότεροι εξ αυτών προτείνουν το πλήρες αυτοδιοίκητο και κατά συνέπεια τη σημερινή ασυδοσία και χάλι που διακρίνει τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Φίλες και φίλοι ΟΛΟΙ θα πρέπει να πάμε και να ψηφίσουμε. ΟΛΟΙ!!!
Οι παραπάνω διαπιστώσεις είναι μία αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να μας αποτρέψει από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος. Ο κάθε ένας και η κάθε μία μπορούν να αξιολογήσουν τι από όλα τα παραπάνω είναι πιο σημαντικό και άρα και άρα μπορούν να κάνουν την όποια επιλογή.

Όπως θα κάνω κι εγώ, ελπίζοντας σε μια καλύτερη Ελλάδα από τις 7 Μαΐου και ύστερα.

Καλό βόλι!!!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.