Την άρση της προστασίας των πολιτών που αδυνατούν να αποπληρώσουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων, επιδιώκει η Τρόικα με στόχο την εσωτερική υποτίμηση. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», οι εκπρόσωποί της Τρόικα πιέζουν ώστε να ανατραπεί η απόφαση που απαγορεύει τους πλειστηριασμούς ακινήτων μέχρι 200.000 ευρώ τόσο για φυσικά όσο και για νομικά πρόσωπα, αλλά και της πρώτης κατοικίας ανεξαρτήτως ποσού μέχρι το τέλος του 2012.


Αυτή η κίνηση, θα βγάλει βέβαια 250 χιλιάδες οικογένειες που τα δάνεια τους βρίσκονται στο κόκκινο στους δρόμους, όμως κατά την Τρόικα, θα οδηγήσει σε πτώση των τιμών των ακινήτων και θα επιτευχθεί έτσι-διά της εξαθλίωσης δηλαδή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων,- η πολυπόθητη εσωτερική υποτίμηση.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.