Σε επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριος Λώλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα μεταξύ αστυνομίας και συγκεντρωμένων στο σημείο που αυτοκτόνησε ο 77χρονος συνταξιούχος.

Ο Μάριος Λώλος που, σύμφωνα με πληροφορίες, χτυπήθηκε με γκλόμπ και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου θα χειρουργηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε διενέργεια διοικητικής εξέτασης για το περιστατικό, αλλά και για τα όσα αναφέρθηκαν σε ΜΜΕ από δημοσιογράφους, που κάλυπταν τη συγκέντρωση και τα επεισόδια στο Σύνταγμα, οι οποίοι κατήγγειλαν βίαιη συμπεριφορά και προπηλακισμούς ανθρώπων του Τύπου από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.