Το βίντεο και οι μαρτυρίες που περιέχονται σ’ αυτό για ένα 16χρονο ορφανό παιδάκι πουχαροπαλεύει γιατί έγινε αποδέκτης της κτηνωδίας που διέπει αρκετούς μπάτσους, το αφιερώνουμε στον υπουργό Μπάτσων και καταστολής, για να καμαρώσει τους πραίτορες προστασίας του Συστήματος.

 «Μου το  σκοτώσανε απ’ την ελληνική αστυνομία» το παιδάκι μου, είναι η συγκλονιστική κραυγή της μάνας, ενώ ένας άλλος πολίτης περιγράφει τα γεγονότα. Συνέλαβαν, οι μπάτσοι, το παιδάκι –γιατί λέει δεν σταμάτησε σε μπλόκο της αστυνομίας.  Το έβαλαν στα κρατητήρια και οι αστυνομικοί φορώντας κουκούλες, για να μην είναι εμφανή τα χαρακτηριστικά τους, τον ξυλοκόπησαν άγρια. Του σπάσαν τα πλευρά, έχει πειραχτεί το σηκώτι  και ό γιατρός λέει ότι είναι 50%, 50%, αν θα ζήσει ή όχι.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με C130 εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας , στη σπλήνα και τον πνεύμονα.

Να χαίρεστε κ. Χρυσοχοϊδη τους υφιστάμενους σας. Ξέρετε, τώρα εσείς τι θα κάνετε. Κάποια ΕΔΕ, που θα βγουν λάδι τα μπατσογούρουνα και ..πάμε για φρέσκα.

Πληροφορίες από εφημερίδα «Νέα Κρήτη»

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.