Η ανθρώπινη ευφυΐα αποδεικνύεται καθημερινά ότι είναι είδος που δεν απαντάται συχνά στον πλανήτη μας και ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ φρόντισε να το αποδείξει ξανά προ ημερών και μάλιστα on camera. 

Οι δύο νέοι πήγαν την Παρασκευή 11 Μαΐου σε δημόσια πλυντήρια για να κάνουν την μπουγάδα τους και, θέλοντας να αστειευτούν, σήκωσαν το παιδί, ηλικίας περίπου 2 ετών, και το έβαλαν μαζί με τα ρούχα μέσα στο πλυντήριο, έτσι για να δουν πώς θα είναι πίσω από το τζάμι. 


Οι εταιρείες που τα κατασκευάζουν βέβαια, ξέρουν ότι δεν είναι να εμπιστεύεσαι τον μέσο πελάτη. Γι αυτό, όταν το πορτάκι κλείνει, δεν ξανανοίγει μέχρι το τέλος του προγράμματος. 

Ετσι, τα χαμόγελα των δύο γονέων μετατράπηκαν σε γκριμάτσες φρίκης και πανικού, μόλις το πλυντήριο άρχισε να δουλεύει, με το παιδί μέσα. 

Ενώ οι δύο επίδοξοι παιδοκτόνοι έτρεχαν πάνω κάτω σαν τρελοί αναζητώντας λύση, καθώς και τους υπεύθυνους του καταστήματος, η κάμερα ασφαλείας κατέγραφε όλο το περιστατικό, που διέρρευσε και στο διαδίκτυο. 

Τελικά, η πόρτα του πλυντηρίου άνοιξε πάνω από ένα λεπτό μετά το κλείσιμό της. Ευτυχώς το παιδί την γλίτωσε με μώλωπες, αν και με τους γονείς που έχει, θα είναι μάλλον μία από τις αμέτρητες δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσει μέχρι την εφηβεία του...
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.