Μυστικές και μη ανακοινώσιμες δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται για λογαριασμό κομμάτων, φέρνουν ταραχή στον δικομματισμό, που βλέπει τις δυνάμεις του να συρρικνώνονται. Και αυτό αποτελεί το πρωίμιο για τα αποτελέσματα της Κυριακής 6ης του Μάη. Ο λαός φαίνεται ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλο τα ψέμματα των δοσίλογων των τοκογλύφων και θα τιμωρήσει και θα γκρεμίσει  το σύστημα ΝΔΣΟΚ και ΣΙΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στην Β' Αθηνών στην πρώτη θέση με 16,5% βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ,  στη 2η οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου με 13%, στην 3η θέση η ΝΔ του Αντώνη Κομανέντσι με 11,5% και στην 4η θέση το ΠΑΣΟΚ του Μπένυ με 9%.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.