Έχουμε διαγνώσει ότι οι εκλογές Νο 2 θα είναι ένα ποτάμι λάσπης και συκοφαντιών. Το δίδυμο ΝΔΣΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί. Και απ' ότι μας δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις (καλά... ξέρουμε ότι θα βγουν και ιδιαίτερα καλοπληρωμένες αργότερα) έχει κατά πάσα πιθανότητα καταλάβει ότι το τέλος έφτασε.


Έλα όμως που η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Γι' αυτό και θα δούμε σκηνές απείρου κάλους να διαδραματίζονται στην πολιτική σκηνή.


Έργα ημέρας:
Η Ντόρα γλύφει εκεί που έφτυνε: Επιστρέφει η Μπακογιάννη στη ΝΔ διατεθειμένη να "μπαζώσει" την δεξιά πολυκατοικία.
Ποιος χαίρεται και ποιος στεναχωριέται άραγε; Τι να λέει ο Συμπυλίδης; Ο μπαμπάς Μητσοτάκης χαρά που θα έχει για την κορούλα. Ο δε Αντωνάκης ο Κομανένσης πρέπει να πάρει και το πρόσθετο ΠΙΡΟΥΕΤΑΣ.
Κατά τη γνώμη μας όσοι περισσότεροι μπουν στην πολυκατοικία τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο πάταγος όταν θα γκρεμιστεί στις 17 Ιούνη.


Μπορεί αυτή να δείχνει ότι πετυχαίνει αλλά η άλλη αλλαξοκωλιά Μπένυ - Μάνου δεν ευοδώθηκε.  Τελευταία στιγμή ο Βαγγέλας είπε το όχι. Μάλιστα η πρόταση (που την επεξεργάστηκε επί πολλές ώρες ο έσχατος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πριν την απορρίψει) περιλάμβανε κοινή κάθοδο ΥΠΕΡΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ με συμμετοχή ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΔΡΑΣΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.


Και όλα αυτά γιατί θέλουν - λέει - να σώσουν την Ελλάδα.
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ.   
Και άι σιχτίρ.


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.