Είναι γεγονός ότι την παράσταση στι εκλογές έκλεψαν τα Χρυσά Αυγά. Πώς συνέβη αυτό;
Με δύο συνισταμένες: α) τις υπάρχουσες πολιτικές αντιλήψεις που αδυνατούν να δώσουν λύσεις σε καινούρια προβλήματα  και β) την δομή της ΧΑ, ειδικά τον τρόπο προπαγάνδας της.

 ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Πολλές φορές ο άνθρωπος  αντιμετωπίζει το τι συμβαίνει ( ειδικά αυτό που συμβαίνει μακριά του ) όχι με την λογική,  αλλά με το πού αυτό κατατάσσεται σε σχέση με τις πληροφορίες που λαμβάνει από τις διαφημίσεις και την τηλεόραση, και το τι θέλει, τι τον βολεύει να πιστέψει.
Συγκεκριμένα :
Αν κάποιος έλεγε ότι οι λαθρομετανάστες πρέπει να φυλακίζονται και να απελαύνονται εθεωρείτο ακροδεξιός και ρατσιστής.
Αν έλεγε ότι κατά την διάρκεια της κράτησής τους έπρεπε να δουλεύουν γιά να βγάλουν τα έξοδα σίτισης, περίθαλψης και απέλασης  ήταν ακροδεξιός και ρατσιστής.
Αν έλεγε ότι παίρνουν τις δουλειές από τους Έλληνες, ήταν ακροδεξιός και ρατσιστής.
Αν έλεγε ότι δεν μπορούμε να έχουμε πάνω από 200.000 νόμιμους μετανάστες, εθεωρείτο ακροδεξιός και ρατσιστής.
Αν έλεγε ότι τα σκάφη τους πρέπει να βυθίζονται, όπως κάνουν οι Ιταλοί, ήταν ακροδεξιός και ρατσιστής.
Αν έλεγε ότι πρέπει να γίνει φράγμα πυρός στον Έβρο κι όποιος περνάει να πυροβολείται, ήταν ακροδεξιός και ρατσιστής.
Αν έλεγε ότι το παραεμπόριο πρέπει να παταχθεί άμεσα, ήταν ακροδεξιός και ρατσιστής.
Κι ας λέει ό νόμος ότι  χωρίς βιζα δεν μπορείς να μπείς στη Ελληνική επικράτεια.
Κι ας έχει ψηφίσει νόμο η ΕΕ ότι μπορείς να επιβάλλεις 18 μήνες φυλάκιση σε όλους όσους περνάν παράνομα, παιδιά και εγκύους, ανεξαιρέτως (2008). Κι όταν λέμε όλους εννοούμε όλους.
Κι ας λέει ο νόμος ότι γιά να είσαι  Έλληνας πολίτης πρέπει να πας 1-2 χρόνια φαντάρος (δούλος).
Κι ας λέει ο νόμος ότι για να πουλάς αγαθά πρέπει να έχεις ΑΦΜ, να πληρώνεις ΦΠΑ, ασφάλιση ΟΑΕΕ, ενοίκιο,  φόρους και νάχεις κι από πάνω διακόσιους ελέγχους.
Κι ας έλεγες ότι γουστάρεις τους ξένους αρκεί να είναι νόμιμοι.
Κι ας έλεγες ότι μπορώ να φιλοξενήσω στο σπίτι μου 1-2 άτομα προσκεκλημένους άλλά όχι 30 και 40 απρόσκλητους.
Κι ας έλεγες ότι είναι επικίνδυνοι γιά την δημόσια ασφάλεια και υγεία.
Κι ας έλεγες ότι η εθνική (και θρησκευτική) ταυτότητα είναι πολύ σημαντικό στήριγμα γιά όλους τους ανθρώπους και ότι η βίαια πληθυσμιακή εισβολή και αλλοίωση αποτελεί παράγοντα τεράστιου άγχους.
Κι ας εξηγούσες ότι μιλάς μόνον με την λογική και χωρίς καμμία πολιτική τοποθέτηση και ότι μισείς τον στρατό και είσαι άθεος.
Κι ας απορούσε όλος ο ντουνιάς όταν έβλεπε τους κουκουλοφόρους να τα σπάνε ξανά και ξανά και ξανά και να μην γίνεται τίποτα και τίποτα και τίποτα.
Κι ας διαλυόταν το κέντρο της Αθήνας και η αγορά του που έκανε τον μεγαλύτερο τζίρο στην Ελληνική οικονομία.
Κι ας καταστρεφόταν  κόσμος και κοσμάκης που έστησαν τις δουλειές τους εκεί, επενδύοντας στην σταθερότητα και την φήμη μιάς Ολυμπιακής πόλης.
Με λίγα λόγια το Ελληνικό κράτος,  μεταξύ 2006-2012 τουλάχιστον, ήταν ρατσιστικό εναντίον των πολιτών του!  Πιό πολύ συνέφερε να είσαι παράνομος  ξένος στην Ελλάδα παρά  Έλληνας πολίτης. Πιό πολύ συνέφερε να είσαι παράνομος έμπορος παρά νόμιμος. Γιά να τηρηθούν τα δήθεν δικαιώματα των αλλότριων μεινοτήτων και παρανόμων καταπατήθηκαν τα θεμελιώδη δικαιώματα τα δικά μας.
Και το πιό σημαντικό: Η παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα έχει κάνει έναν τζίρο περί τα  10.000.000.000 την εξαετία αυτή. Οι διεθνείς δουλέμποροι δωροδόκησαν νομοθέτες και αξιωματικούς,  καθώς βέβαια και τα ΜΜΕ, εξασφαλίζοντας τις μπίζνες τους (wikileaks Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα) . Έτσι έγιναν όλοι συνέταιροι σε βάρος και των λαθρομεταναστών καί βεβαίως των Ελλήνων πολιτών. Γιά να μήν νομίζετε ότι ήταν καμμιά ανθρωπιστική αντιμετώπιση. Ήταν μόνο μπίζνες. Γιά την ακρίβεια οι τύποι δημιούργησαν μιά τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή που εμπλέκει  πάνω απο 5.000.000 ανθρώπους μόνο στην Ελλάδα γιά το χρήμα και μόνον.
Όμως ο κοσμάκης τα ξέρει αυτά έστω κι αν δεν είναι σίγουρος. Ταπεινωμένος και έξαλλος ψήφισε  ρατσιστές  γιά να τιμωρήσουν τους άλλους ρατσιστές.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν την απόλυτη ευθύνη για την μή επιβολή του νόμου, την μή προστασία του πληθυσμού, την μη εφαρμογή του δικαίου και εν τέλει  την έλευση του ναζισμού στην Ελλάδα. Η δικιά τους  χούντα έφερε την βία.  

ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΑ & ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Έχουν δημιουργήσει μιά στρατιωτικόπολιτική οργάνωση η οποία προσφέρει την γνωστή «προστασία». Τώρα πλέον φέρει και νομιμοποίηση. Δηλαδή, ΠΑΣΟΚ και  ΝΔ κάναν ό,τι ήταν δυνατόν γιά να χρειαζόμαστε προστάτες. Θα γίνουν πιό δυναμικοί, έτοιμοι να αναλάβουν μεγαλύτερη εξουσία στις γειτονιές που πλήττονται. Μαζί και πιό βίαιοι . Μπορεί να εξελιχθούν σε πραγματική μαφία από βουλευτές.
Η στρατιωτική πειθαρχία και ιεραρχία αποτελούν ισχυρότατο συνδετικό κρίκο μεταξύ των μελών και δημιουργεί εξαιρετικά δυνατή εσω-ομαδική νοοτροπία (in-group mentality). Είναι δοκιμασμένη από την ΕΣΑ της δικτατορίας  με εκπληκτικά αποτελέσματα και εφαρμόστηκε και στην Χιλή του Πινοσέτ. Γιά περισσότερες πληροφορίες βλ. Η Εκπαίδευση Ενός Βασανιστή: Μ.Χαρίτου Φατούρου.
Η ΧΑ έχει υιοθετήσει έναν πιό αργό αλλά πολύ ισχυρότερο τρόπο προπαγάνδας από τα άλλα κόμματα.
Οι άλλοι χρησιμοποιούν την φωνή και τα μάτια. Η ΧΑ ολόκληρο το σώμα. Δεν έκανε σποτάκια. Παρήγαγε έργο και έδειξε πώς γίνονται  τα πράγματα και όχι  πώς λέγονται.
Η περίφημη συνέντευξη επέδειξε την δύναμη αυτής της προπαγάνδας. Όλη η υφήλιος σοκαρίστηκε και μιλάει για αυτήν.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Μέσω της «σωματικής προπαγάνδας» εκπέμπουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη από τα άλλα κόμματα. Αυτό γοητεύει. Παιδιά μην μασάτε! Η δύναμη του ανθρώπου είναι εσωτερική και δεν έχει να κάνει με μπράτσα φάπες και φωνές!
Περισσότερη φτώχεια και ανομία θα φέρει περισσότερη ΧΑ.
Οδεύουμε ολοταχώς γιά χρεωκοπία και αν γίνει αυτό η ΧΑ θα έχει την τιμητική της. 
Πρώτη φορά είδαμε ναζιστές  Έλληνες και ήταν λίγο ανατριχιαστικό. Εθνικιστές οι οποίοι δεν ξέρουν καν να μιλήσουν σωστά Ελληνικά (!!). Όμως, όπως έχουμε πει, οι ψηφοφόροι βαρέθηκαν να ακούνε και τους νοιάζει το τι γίνεται. Κι αυτοί εδώ, από ωραία Ελληνικά μπορεί να μην ξέρουν, στο ξύλο όμως φαίνονται μορφωμένοι.

Ι.ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.