Διάβαστε τα πλήρη πρακτικά, όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σ' αυτά τα επίμαχα non papers, που περιέχουν το σενάριο Β του Πάνου Καμμένου, με τα οποία συμφωνούσε να παράξει ψήφο ανοχής για δημιουργία κυβέρνησης, σε περίπτωση εθνικού κινδύνου, και διαπραγματευόταν το υπουργείο Αμύνης και δύο θέσεις Αντιπροέδρων:

Να σημειώσουμε πως ως συνέπεια  των παραπάνω (η κόντρα Καμμένου Παπούλια είχε ξεκινήσει με αφορμή την επιστολή του Παπαδήμιου για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, που είχε χαρακτηριστεί επίσης ως non paper, και που δεν αναγνώστηκε από τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Πολιτών) ακυρώθηκε η σημερινή συνάντηση Παπούλια - Καμμένου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.