Παρά τις πιέσεις που ασκούν όλοι οι "εταίροι" μας στην προσπάθειά τους να πείσουν τους Έλληνες να επιστρέψουν στα κομματικά μαντριά των υποτελών τους, υπάρχει έντονος σκεπτικισμός (ή καλύτερα τρόμος) για τις συνέπειες μια ενδεχόμενης εξόδου της χώρας μας από το ευρώ.
Μετά την Μέρκελ, τον Μπαρόζο και τον Γιούνγκερ, χθες θέση πήρε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, καθώς η γενική διευθύντρια, Κριστίν Λαγκάρντ τοποθετήθηκε δημοσίως λίγο μετά τα μεσάνυχτα.


Σε συνέντευξη της στην ολλανδική τηλεόραση, δήλωσε ότι οι πολιτικοί ηγέτες στην Ελλάδα πρέπει να δείξουν τη βούληση τους να παραμείνουν στην ευρωζώνη, ενώ, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ "θα ήταν εξαιρετικά δαπανηρή και σκληρή εξέλιξη και όχι μόνο για την Ελλάδα".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.