Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Καζάκη σε ερώτηση για το «ναυάγιο» της συνεργασίας του με τον Καμμένο.
Καταγγέλλει πως ο δεύτερος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει με χρήματα για προεκλογικό αγώνα, προκειμένου να τον πείσει να συνεργαστούν, αλλά εκείνος αρνήθηκε!



Δηλώνει μάλιστα, πως αυτά τα λεφτά τα πήρε ο Μαριάς, ενώ χαρακτηρίζει «βαρίδια» τους πρώην νεοδημοκράτες Βουλευτές που εντάχθηκαν στον Καμμένο, τονίζοντας πως μετά τις εκλογές θα… επιστρέψουν στο «γαλάζιο στρατόπεδο»!

Δείτε το βίντεο…

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μα πως είναι δυνατόν να πάνε οι βουλευτές του Καμμένου πίσω στη ΝΔ απ' όπου έφυγαν γιατί δεν ψήφισαν το 1ο και το 2ο μνημόνιο. Ας μη ξεχνάμε ότι οι βουλευτές αυτοί για να πάνε στο Καμμένο ενημέρωσαν πρώτα τις εκλογικές τους περιφέρειες. Δε περίμενα τέτοια άποψη απο το Καζάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.