το μόνο σχόλιο που θα κάνω είναι (βγάζοντας έξω τον Παπαδάκη που σηκώθηκε) ότι μόνο η Κανέλη υπερασπίστηκε την Δούρου.Αυτό είναι το αίσχος.
Άρης Χατζηστεφάνου@xstefanou@pitsirikos Αυτό θα πεί να σε ψάχνουν οι ψηφοφόροι σου. (Ένας στους δυο αστυνομικούς ψήφισε Χ.Α)
Φασισμός δεν είναι μόνο αυτο που έκανε ο Κασιδιαρης.Ειναι και το να μην σε ενοχλεί αυτο

περα απο το μαλλι της δουρου να ελεξουμε λιγο και τα παντελονακια των ανδρων εκει μηπως γεμισαν νερα..
Υπουργός δημόσιας τάξης ήταν ο Παυλόπουλος, το να βλέπει νεοναζί να δέρνουν ατάραχος ήταν στα προσόντα του επαγγέλματος.
τη μπάτσα τη φάγαμε όλοι. λυπάμαι γι αυτούς που δείχνουν να την φχαριστήθηκαν
ενας κοστουμαρισμενος μας φρικαρησε!Φανταστειτε 30 με ροπαλα και γκλοπς στον ηλεκτρικο να ορμανε...Και την κορη Μιχαλολιακου μαζι τους...
To πρόβλημα με τον κανονισμό στην πολυκατοικία της Δεξιάς είναι ότι ποτέ δεν απαγόρευε τα σκυλιά.
εν τω μεταξυ ο αντρακλας Παυλοπουλος,καθοταν αμεριμνος και καμαρωνε!
Ευτυχως γι αυτούς ο λαος - ο θυμωμένος - τους εδωσε και βουλευτική ασυλία...
Όταν οι χρυσαυγίτες ματατζήδες χτυπούσαν γυναίκες και ηλικιωμένους στο Σύνταγμα, αδιαφορούσατε μουνόπανα παπαγαλάκια και τηλεδημοσιογράφοι.
και μη ξεχναμε οτι αυτο το αηδιαστικο φασιστομουτρο,ειναι υποδικο για αποπειρα ληστειαςκαι σωματικες βλαβες,δηλαδη για ξυλοδαρμο...
7 Ιουν, ’12 10:40 ΠΜ
Εγραψε: Pitsirikos

Η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου δεν θα πρέπει να μας κάνει να πιστεύουμε πως οι χρυσαυγίτες δεν σέβονται καμία γυναίκα.
Στις κυρίες που ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με αυτούς, οι χρυσαυγίτες μέχρι και υποκλίσεις κάνουν.



Εγραψε:Μετά την άνανδρη επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, η Αστυνομία τον αναζητά παντού.
Γιατί ψάχνουν οι αστυνομικοί να βρουν τον Κασιδιάρη; Για να του δώσουν συγχαρητήρια;
harryklynn 4 mins 14 secs ago Twitter

yfrog.com/moz9roj ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ 
Η κατασκευασμένη είδηση… Η μεθοδευμένη παραπληροφόρηση… Η προσχεδιασμένη λεκτική πρόκληση… Η περιφρόνηση στην άλλη άποψη… Η κατασυκοφάντηση και η διαστρέβλωση θέσεων κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της «άρχουσας τάξης»… Η κατ’ εξακολούθηση κατασκευή ψευδών γεγονότων και εικασιών και η επίμονη προσπάθεια δημιουργίας κλίματος που ξεκάθαρα προσβλέπει στη στήριξη των δυνάμεων κατοχής… Οι φασιστικά λεκτικές συμπεριφορές ανακριτικού χαρακτήρα των υποψηφίων βουλευτών των κομμάτων του μνημονίου… Η περιφρονητικά βάναυση προσβολή της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού από τους αστεράτους δημοσιογράφους των καναλιών της μεθοδευμένης κατασκευής εκφοβιστικών διλημμάτων… ΟΥΔΟΛΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

Εγραψε: Pitsirikos
Αν και οπωσδήποτε ήταν κάπως αγενής η επίθεση και η χειροδικία του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, δεν θα πρέπει να βιαστούμε να τον καταδικάσουμε.
Η ιστορία μας έχει διδάξει πως οι φασίστες μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά, αν τους «σπρώξει» σωστά το Mega, o ΣΚΑΪ και -γενικότερα- οι νταβατζήδες της διαπλοκής. Πάρτε για παράδειγμα τον Μάκη Βορίδη.
Από κει που ο κ. Βορίδης κυκλοφορούσε με το τσεκούρι για να ανοίξει κάνα κεφάλι, έγινε βουλευτής, υπουργός και τώρα πρωτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά που θα σώσει -για μια ακόμα φορά- τη χώρα.

αυτος ο πολυ άντρακλας Κασιδιαρης,σε ποια "τρυπα"να χωθηκε για να γλιτωσει το αυτοφωρο?





Προτρέπει τις Αρχές να κλείσουν τον Κασιδιάρη στο ψυχιατρείο

Απ. Γκλέτσος:Αν ήμουν στο στούντιο δε θα έβγαινε ζωντανός ο Κασιδιάρης!


«Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, κάποιος δε θα έβγαινε ζωντανός από εδώ μέσα», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μιλώντας για το επεισόδιο που έγινε με τον Ηλία Κασιδιάρη και την Λιάνα Κανέλλη.

«Μου προκάλεσε θλίψη όλο αυτό που είδα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Πώς να τον ονομάσω τώρα αυτόν; Ο ακατονόμαστος θέλει ψυχιατρείο, να μπει μέσα να νοσηλευτεί και να μπει φυλακή γιατί δεν μπορεί να δέρνει γυναίκες. Μην ξεκινήσουμε τώρα πόλεμο εμφύλιο γι' αυτόν τον βλάκα. Να πέσουν οι τόνοι. Το μόνο που δεν χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι αυτό. Είναι ψυχοπαθής και να πάει στο ψυχιατρείο και να πάνε και όλοι οι όμοιοί του. Από τον κύριο Μιχαλολιάκο δεν περιμένω τίποτα. Από την Πολιτεία περιμένω να τον συλλάβει και να τον πάει στο ψυχιατρείο», πρόσθεσε ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. Η βία από όπου και αν προέρχεται και για όποια σκοπιμότητα γίνεται δεν παύει να είναι βία και ως τέτοια είναι καταδικαστέα και αυτή του Σιμίτη κατά την περίοδο της Χούντας. Όταν όμως ο άλλος προκαλείται φραστικά που πολλές φορές οι φράσεις είναι πολύ χειρότερες από την απλή βία, ο προκαλών θα πρέπει να γνωρίζει ότι, επειδή η ανοχή είναι σχετική και εξαρτάται από τις αντοχές εκάστου, οι συνομιλητές εφόσον έχουν το γνώθι σε εαυτόν, να το λαμβάνουν υπόψη. Οι μαζική καταδίκη του πολιτικού κόσμου και του κατεστημένου δεν λέει τίποτε, γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι για το πώς φθάσαμε ως εδώ και νομίζω, ότι είμαστε στην αρχή, μέχρι να φτάσουμε στη τύχη του Τσιαουσέσκου και εκείνο που αντιπροσώπευε. Τώρα στη χώρα μας υπάρχει η ίδια ανασφάλεια, αδικία, κατάπτωση με κοινοβουλευτικό μανδύα. Το κροκοδείλια δάκρυα τα ψεύτικα δεν πείθουν πλέον κανένα. Η κανέλλη και αρκετές γυναίκες πολιτικοί δεν νομίζω εκφράζουν τις απόψεις τους, καθώς πρέπει. Εφόσον ζητάνε ισότητα να περιμένουν και τέτοιες συμπεριφορές, εφόσον προκαλούν. Επειδή έγινε και λόγος για αυτούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, θα προτιμούσα αν και δεν είμαι στο χώρο της, στις επικείμενες εκλογές να την υπερψηφίσουν, γιατί το πρόβλημα δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά οι πολιτικοί μας και το κατεστημένο. Ο Ελληνικός λαός θέλει την ασφάλειά του και να απολαμβάνει τον κόπο του και αυτό δεν του το δίνουν και αυτός είναι ο λόγος που καταφεύγει στη βία. Καταδίκες χωρίς ουσία είναι κοροϊδία. Σωστή αντίδραση είχε μόνο ο Πρωθυπουργός και πρέπει να ομολογήσω, αυτή η Κυβέρνηση αν και υπηρεσιακή, αντιμετωπίζει τα θέματα πολύ καλύτερα από τις μέχρι τώρα πολιτικές. Τονίζω, ότι όλα τα πολιτικά κόμματα όπως εμφανίζεσθε μέχρι τώρα, είστε ένα μάτσο χάλια και τυραννάτε και γελοιοποιείται τους Έλληνες. Τι εμπιστοσύνη να σας έχει ο λαός. Όποιος θέλει να έχει δημοκρατία να τηρεί τις αρχές που πρεσβεύει, αλλιώς τα λόγια είναι φρούδες. Γνωρίζω ότι όλοι οι ανεγκέφαλοι θα ξιφουλκήσουν για να φανούν βασιλικότεροι του Βασιλέως (όντες κενοί) και θα κατακρίνουν τις απόψεις μου. Θέλω να εκφράζομε ελεύθερα και όποιος το κάνει, συλλογίζεται σωστά. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και γρήγορα, γιατί η καταστροφή των πολλών είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλαβω .....κανενας μα κανενας δεν είδε ποιος ξεκινησε πρωτος ?????? επειδη είναι γυναίκα (ο θεος να την κανει την Κανελλη , γυναίκα) πιστεύει οτι μπορεί να πετάει πραγματα στους αλλους και να τους σκυλοβρίζει επιτηδες για να τους φέρει στο αμήν (γιατι μην ξεχναμε οτι μισεί τους αντρες ...λογω φυσης) χωρίς συνέπειες??? δεν υποστηρίζω την βία , αλλά μην λέμε και βλακειες ....ματια εχουμε και βλεπουμε τι προσπαθουν να κάνουν !!!! αλλα τελικά θα καταφέρουν το αντιθετο , όπως και στις προηγούμενες εκλογες . Παντως ενα πραγμα χαίρομαι .....η βουλευτικη ασυλία που ολα τα 300 λαμογια ψηφισαν τους χτυπάει ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΩΡΑ????
    Και μην ξεχναμε το κακομοιρο το παιδί 24 ετων που μπηκε μεσα γιατί σκότωσε ένα κλέφτη που απειλησε την ΜΑΝΑ ΤΟΥ!!!!! εΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕς ???? ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ .....ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Φασισμός δεν είναι μόνο αυτο που έκανε ο Κασιδιαρης.Ειναι και το να μην σε ενοχλεί αυτο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά την παρέλευση αρκετού χρόνου από το επεισόδιο εκείνο της Κανέλλη ελπίζω να καταλάβατε πως εξελίσσεται η κατάσταση στη χώρα και αυτό γιατί όλοι θέλουμε να κάνουμε τον καλό αν δεν μας αγγίζει ένα θέμα λαϊκίζοντας. Δεν εξετάζουμε το αίτιο και το πιθανό αποτέλεσμα με κριτική σκέψη. Αποτέλεσμα η χθεσινή και σημερινή κατάντια της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.