Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται το 4ο και τελευταίο τουρνουά πουλ που διοργάνωσαν ο Σ.Ο. ΣΑΧ και το Μικρόπολις κατά την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
Λόγω των εκλογών που μας καθυστέρησαν στην έναρξη αλλά και των επαναληπτικών που πέφτουν πάνω στη λήξη του τουρνουά, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε την τελετή λήξης και βράβευσης των νικητών για το 3ο και το 4ο τουρνουά, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, στο Μικρόπολις, Βασ. Ηρακλείου 18 & Βενιζέλου.

Αυτή θα είναι και η τελευταία εκδήλωση που θα γίνει στο χώρο του Μικρόπολις, αφού από την νέα χρονιά, ο Σ.Ο. ΣΑΧ θα στεγάζεται σε νέο χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Το Μικρόπολις αυτά τα δύο χρόνια, φιλοξένησε πλήθος σκακιστικών εκδηλώσεων και υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα σκακιστικά κέντρα της πόλης.
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου αποφασίσαμε η εκδήλωση να έχει αποχαιρετιστήριο τόνο και το πρόγραμμα θα είναι το ακόλουθο.

Δηλώσεις συμμετοχής για τουρνουά Μπλιτς                                 18.30-19.00
Τουρνουά μπλιτς Ελβετικό 7 γύρων                                                           19.00-21.00
Απονομές 3ου & 4ου Τουρνουά Σ.Ο. ΣΑΧ-Μικρόπολις                    21.00-21.15
Κλήρωση για 2 νικητές για το Διεθνές Τουρνουά Ικαρίας                       21.15-21.30

Το μπλιτς θα είναι 7 γύρων με χρόνο 5 min για κάθε παίκτη, και με προεραιτικό παράβολο 2 ευρώ.
Καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει μπουφές οικονομικής ενίσχυσης, από τους σκακιστές και τα μέλη του Σ.Ο. ΣΑΧ  ο οποίος θα συνεχιστεί και μετά τις απονομές.
Καλούνται οι νικητές των τουρνουά που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη κλήρωση για την Ικαρία να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 18/6 στο e-mailyiorvla@gmail.com
Οι νικητές των τριών πρώτων τουρνουά, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση είναι οι : Νίκος Γαλόπουλος,  Ελένη Τσολάκη,  Ευγένης Στεφανίδης(2) Φώτης Παπαδόπουλος (2) Ηλίας Κακουσάτζε, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Νικολάκης Νίκος (2)Αγοραστούδη Φωτεινή, Χρήστος Βλάσσης, Ιβάνοβιτς Μαρία-Νεφέλη, Λώλος Γιάννης, Καραβαλάσης Στέλιος, Πεσκελίδης Πέτρος.
Σε αυτούς θα προστεθούν και οι νικητές του 4ου Τουρνουά Πουλ.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε όλους εκεί.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.