Μέχρι και λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, το βράδυ της Κυριακής, θα πέφτει η λάσπη βροχή από το σύστημα ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον και σύμφωνα με σφυγμομετρήσεις - ακόμη και αμερικάνικες - είναι πολύ μπροστά πρώτος. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αγωνιώδη προσπάθεια των δημοσιοκάφρων να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας (καταθέσεις, μισθοί συντάξεις κλπ), επιτείνοντας κλίμα πανικού που μπορεί να εκκινήσει, όπως θα ακούσετε από τον Άρη Χατζηστεφάνου, από το εξωτερικό.
Διαβάστε την έκθεση του Ινστιτούτου Πέτερσον που χαρακτηρίζει σχιζοφρενείς τους Έλληνες που θα ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Και παίζουν με σενάρια αποσταθεροποίησης ακόμη κι από την επόμενη μέρα των εκλογών (με σήκωμα καταθέσεων) και με ενδεχόμενη ακύρωση εκλογών και επάνοδο μιας κυβέρνησης τεχνοκρατών με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ ή του Καμμένου:
Η πηγή τεκμηρίωσης είναι εδώ:
http://www.piie.com/realtime/index.cfm?p=2884
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.