Άλλη μια άνανδρη επίθεση με πρωταγωνιστέςΧρυσαυγίτες σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης εναντίον Αριστερών, στην κεντρική πλατεία τηςΑγίας Παρασκευής, όπου βρίσκονται πολλά εκλογικά περίπτερα κομμάτων.

Από το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε μπροστά από το περίπτερο του ΚΚΕ, τραυματίστηκε σοβαρά ένας δημοτικός σύμβουλος και μέλος του κόμματος, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από σιδερογροθιά. 

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:00 το βράδυ.

Όπως έγινε γνωστό, δύο άνδρες με ένα σκύλο ράτσας πίτμπουλ πλησίασαν το περίπτερο του ΚΚΕ και αφού πέταξαν νερό και πορτοκαλάδες στις μικροφωνικές εγκαταστάσεις του, άρχισαν να φωνάζουν: "Θα πεθάνετε κομμούνια".

Όταν ο 31χρονος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσιμπουκάκης, τους πλησίασε για να τους ζητήσει το λόγο, δέχθηκε επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Ο τραυματίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται. Οι δράστες στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, οι δύο αυτοί άντρες προέρχονται από το χώρο της Χρυσής Αυγής, καθώς το ανέφεραν οι ίδιοι.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 δήλωσε ότι οι δράστες επιτέθηκαν με σιδηρογροθιά στον δημοτικό σύμβουλο, ενώ ανέφερε ότι υπήρχε και τρίτο άτομο σε κοντινή απόσταση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα οι ίδιοι δράστες κατέστρεψαν το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία.

Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.