Κοντά στην καρδιά του Ειρηνικού Ωκεανού, το νησί Midway  είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της Γης. Σήμερα κατοικείται από ένα εκατομμύριο Laysan άλμπατρος,  υπέροχα και όμορφα θαλασσοπούλια που πετούν πάνω από ολόκληρο τον Ειρηνικό έχοντας ως έδρα τους το νησί.
 Το Midway είναι ένα πολυεπίπεδο καλειδοσκόπιο του θαύματος της φύσης και της ανθρώπινης ιστορίας, και επίσης χρησιμεύει ως ένας ισχυρός μεγεθυντικός φακός σε μια συγκλονιστική περιβαλλοντική τραγωδία : δεκάδες χιλιάδες νεκρά άλμπατρος βρίσκονται στο έδαφος, με τα σώματά τους γεμάτα με πλαστικό από την Σκουπιδοπεριοχή του Ειρηνικού.


πηγή: http://www.kickstarter.com/projects/midwayfilm/join-the-midway-film-project
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.