Διήμερο Εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσουν ο Δήμος της Νέας Ιωνίας και η Πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα, στις 13 και 14 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Πλησίον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας). 
Οι εκδηλώσεις οργανώνονται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων από την ημέρα που ο λαός της Βενεζουέλας βγήκε στους δρόμους και ξαναπήρε στα χέρια του την εθνική του αξιοπρέπεια και αποκατέστησε τη Δημοκρατία. 
Πρόθεσή μας να εμβαθύνουμε το διάλογο μεταξύ των λαών, την οικοδόμηση ενός μετώπου αλληλεγγύης και κοινής δράσης για ένα κόσμο ειρηνικό και κοινωνικά δίκαιο, με σεβασμό στην αυτοδιάθεση των λαών και την ελευθερία της σκέψης.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.