«Θα πάμε και εμείς στα συσσίτια για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που διοργανώνουν οι δήμοι μας»... διαβάζουμε πως δήλωσαν στην aftodioikisi.gr, δήμαρχοι-ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι λόγω ασυμβίβαστου ζουν μόνο με την αντιμισθία, όταν τους ζητήθηκε να σχολιάσουν την πρόθεση του Ευριπίδη Στυλιανίδη να προχωρήσει σε περαιτέρω περικοπή μισθών των αιρετών, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα.

«Και εμείς έχουμε οικογένεια, έξοδα, φροντιστήρια κτλ.», έλεγαν και ξανάλεγαν, σημειώνοντας ότι πολλές φορές δήμαρχοι βάζουν χρήματα από την τσέπη τους για τα λειτουργικά έξοδα του δήμου, π.χ., χαρτί για φωτοτυπικό.

Είναι να τους κλαις ....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.