Ηρθε και για μένα  η ώρα να βάλω μια τελεία μετά απο 2 1/2 χρόνια blogging και 17,000 αναρτήσεις.Αυτός ο καιρός που ασχολήθηκα με τα Ιστολόγια με έκανε να μάθω πολλά πράγματα που ισως δεν θα ήξερα,γνώρισα κάποιους ανθρώπους που έχουν και αυτοί την ίδια τρέλα αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος.Προσπάθησα και γώ να δώσω κάτι επιπλέον στην κοινότητα των bloggers δεν ξέρω βέβαια αν το κατάφερα αλλά τουλάχιστον προσπάθησα.

Ξεκίνησα και γω απο την blogger οπως όλοι αλλα μετα απο κάποιο διάστημα υπήρχαν προβλήματα και είπα να περάσω σε wordpress αλλά επειδή πάντα  ο άνθρωπος ψάχνει για το καλύτερο μετά πήγα σε δικό μου server αλλα και πάλι σε πλατφόρμα wordpress,προσπαθείς πάντα για το καλύτερο οπότε αυτό έκανα και εγω.
Δυστυχώς όμως θέλει πολλες ώρες ενασχόλησης και με δουλεια και οικογένεια με μικρά παιδιά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο
Ετσι μοιραία ήρθε η κούραση γιατί ένα άτομο δυστυχώς δεν μπορεί να τα κάνει όλα οπότε ήρθε η ώρα να πω και γω το αντίο.
Το όνομα του alldaynews4you.gr θα παραμείνει γιατι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται
Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν με τις συμβουλές τους αλλά πρώτα απ`ολα την κουμπάρα μου που με παρακίνησε να ξεκινήσω…….και παρ`οτι μου φωναζε για τις συχνες αλλαγές που έκανα αλλα ήθελα να β ελτιώνομαι!!!!!
Εις το Επανειδήν!!!!!!!!!!
Υ.Γ1 Θα συνεχίσουμε να σχολιάζουμε τα τεκταινόμενα απο facebook και twitter εκεί δεν θα χαθούμε
Υ.Γ2 Διαβάζετε τα Ελληνικά και ξένα Ιστολόγια όπως θα συνεχίζω να κάνω και εγώ γιατί μέσα απο αυτά θα μάθετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα αλλά κυρίως ειδήσεις που δεν θα ακούσετε απο τα media και τις εφημερίδες.!!!!!!!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.