Τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, όπως δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος σε συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία παρουσίασε το σχέδιο αξιολόγησης των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος έκανε ακόμη γνωστό ότι έως τις 4 Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η παράδοση των βιβλίων στα σχολεία και σημείωσε ότι τα κενά στο διδακτικό προσωπικό θα καλυφθούν με τον διορισμό225 εκπαιδευτικών και 12.5000 αναπληρωτών.

Παράλληλα, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών, το οποίο αφορά 200.000 οικογένειες, αλλά και της θέρμανσης των σχολείων.

Και τα δύο αυτά θέματα έχουν περάσει στην αρμοδιότητα των δήμων.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.