Δεν άργησε να έρθει η απάντηση του κ. Κουζινόπουλου στην οξεία (είναι αλήθεια) κατηγορία του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης, ότι διαπραγματεύτηκε την επαγγελματική του ενασχόληση στην Τουριστική Εταιρεία του Δήμου Θερμαϊκού και στη μη ευόδωση της συνεργασίας αυτής οφείλεται η αντιπολιτευτική στάση του δημοσιογράφου.
Αφορμή ως γνωστό υπήρξε ανάρτηση του κ. Κουζινόπουλου που επέρριπτε ευθύνες στην Εταιρεία για τη δίχρονη καθυστέρηση λειτουργίας του νεότευκτου γραφείου τελετών του Δήμου.
Ιδού τι αναφέρεται στην απάντησή του για το επίμαχο θέμα μιας προσδοκώμενης (και από τις δύο πλευρές ;;) δημοσιογραφικής συνεργασίας που ναυάγησε και δημιουργεί  προστριβές και εκτόξευση  χαρακτηρισμών  και κατηγοριών:

....Τι στην πραγματικότητα συνέβη; Λίγο καιρό μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, μας παρακάλεσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής να βοηθήσουμε με την πείρα και τις γνώσεις μας, μία προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την έκδοση μηνιαίας εφημερίδας του δήμου, στη θέση των τριών εφημερίδων που εκδίδονταν στους πρώην δήμους Επανομής, Θερμαϊκού και Μηχανιώνας. Κάποια στιγμή αργότερα μας τηλεφώνησε ο αντιδήμαρχος και σε συνάντηση που είχαμε σε καφέ της Μηχανιώνας, παρουσία μάλιστα συναδέλφου μου δημοσιογράφου, επανέλαβε την παράκληση του δημάρχου, διατυπώθηκαν σκέψεις και προτάσεις για την ύλη της έκδοσης, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια κατάληξη, απόφαση ή συμφωνία για… «επαγγελματική ενασχόληση» στην ΤΕΘ, όπως ανακριβώς ισχυρίζεται. Και έκτοτε… «ούτε φωνή, ούτε ακρόαση» για το θέμα. Ενώ και η ιδέα για την έκδοση της εφημερίδας, χάθηκε στα χρονοντούλαπα του δήμου, για άγνωστους λόγους, όπου παραμένει έκτοτε αραχνιασμένη, μαζί με πολλές από τις προεκλογικές εξαγγελίες.
Έτσι έχει η υπόθεση της κατά φαντασίαν … «επαγγελματικής ενασχόλησής» μας και των προσβλητικών υπαινιγμών. Και επομένως τα περί «κακοήθειας» επιστρέφονται. Εξάλλου, λίγο-πολύ, όλοι γνωριζόμαστε πλέον σε αυτό τον τόπο…..

Σχετική ανάρτηση: (Δημοσιογραφικές) διενέξεις με αφορμή το γραφείο τελετών του Δήμου Θερμαϊκού

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.