Τελικά παρά την αντίθετη διάθεση ΟΛΩΝ των παρατάξεων (με διακήρυξη ευχών) η καθαριότητα της ενότητας Θερμαϊκού για το επόμενο 5μηνο δόθηκε σε εργολάβους καθαριότητας. 

Συνεχίζοντας την σαλαμοποίηση που ξεκίνησε πέρσι για δύο μήνες, η δημοτική αρχή παραδέχεται έμπρακτα την ανυπαρξία της και αδυναμία να επιλύσει το γιγαντωμένο πρόβλημα της καθαριότητας και προκρίνει την ιδιωτικοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών με πρώτη αυτή του τομέα καθαριότητας. 

Αντίθετοι στην εισήγηση στάθηκαν τόσο οι εργαζόμενοι ΠΟΕ-ΟΤΑ και Σωματείο εργαζομένων (που δια των εκπροσώπων τους κκ Μοναστηρίδη και Νίκου Αϊβαλιώτη ανέτρεψαν την φιλοσοφία του «ξεπουλήματος» των υπηρεσιών, ξεμπροστιάζοντας τους εισηγητές) όσο και οι παρατάξεις Θερμαϊκός Νέα Πορεία και Λαϊκή Συσπείρωση.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. εχουμε την δυνατοτητα να σηκωσουμε τα σκουπιδια, αρκει να δουλεψουμε με βαρδιες.Πριν λιγους μηνες το πρασινο ταμειο εδεινε σε ολους τους δημους απορημματοφορα. Εμεις γιατι δεν πηραμε?γιατι εφοσον περασαν οι εκλογες και τελιωνε το καλοκαιρι θελησαν και θελουν να κανουν νεα συμβαση στον συγκεκριμενο ιδιωτη?γιατι αφου η συμβαση που ειχαν με τον ιδιωτη ηταν να πηγαινει στην μαυροραχη να αδειαζει πηγαινε στην μηχανιωνα ? η διαφορα των χρηματων απο την καταναλωση πετρελαιων λογω μικροτερης αποστασης μαυροραχης- μηχανιωνας που ειναι, τα αφερεσαν απο τον λογαριασμο η απο τα δημοτικα τελη? γιατι μας λετε οτι υπαρχουν εργαζομενοι που δεν δουλευουν δεν τους απολυεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.