Δυστυχώς προφητικό αποδείχτηκε δημοσίευμα (μόλις του περασμένου μήνα) που έθετε το ζήτημα της (από χρόνια) φθαρμένης και επικίνδυνης σχάρας ομβρίων που βρίσκεται μπροστά από το κτίριο του Δημαρχείου. Το κείμενο, παραλληλίζοντας (με αρκετή δόση χιούμορ) τη σχάρα με τον κεκλιμένο πύργο της Πίζας, ανέμενε να ισιώσει η σχάρα πριν από τον Πύργο, προειδοποιώντας για πιθανά ενδεχόμενα ατυχήματα πεζών ή εποχούμενων πολιτών.   

Ένα μήνα μετά το ατύχημα συνέβη λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα. Στην Αγία Τριάδα, σε άλλη σχάρα με παρόμοια κακοτεχνία που δεν προνόησε δυστυχώς κανείς να επιδιορθωθεί.

Αναδημοσιεύουμε από το blog tsounami:


"Συμβαίνουν καθημερινά σε ποδηλάτες τέτοια ατυχήματα στις σκάρες της παραλίας στην Αγία Τριάδα.

Συγκεκριμένα προχτές αλλοδαπός ποδηλάτης σηκώθηκε αιμόφυρτος όταν σφήνωσε η ρόδα του ποδηλάτου στην σκάρα.

Έκπληκτος και με το πρόσωπο γεμάτο αίματα δεν πίστευε ότι ήταν ποτέ δυνατό να τραυματιστεί από μία σκάρα απορροής υδάτων,ο τραυματισμός δε, έγινε μπροστά στα μάτια δύο Δημοτικών Συμβούλων οι οποίοι και προβληματίστηκαν με την κατάσταση όχι μόνο της συγκεκριμένης σκάρας αλλά και όλων των άλλων που βρίσκονται σε όλο το μήκος του πεζόδρομου στην Αγία Τριάδα.

Οι καταστηματάρχες της περιοχής μας δήλωσαν ότι τέτοια ατυχήματα με ποδήλατα γίνονται επί καθημερινής βάσεως στην περιοχή."





Μήπως αφού για τα "μεγάλα" δεν υπάρχουν λεφτά, όπως διατυμπανίζουν στο Δήμο πρέπει να αρχίσουν από τα μικρά και ανέξοδα ;;;; 

Λέμε μήπως;

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.