Αυτο το τραγουδι σε αντιθεση με το προηγουμενο που ηταν επαναστατικο, εχει ερωτικο χαρακτηρα. Μεσα απο το βιντεο, προσπαθησα να δωσω στον ερωτα μια διαφορετικη διασταση. Ειναι το στοιχειο που κυριαρχει στην φυση, ο κινητηριος της μοχλος. Προσπαθησα δλδ να ξεφυγω απο το να τον
κατευθυνω προς το αντιθετο φυλο, και να διευρυνω την εννοια: Ερωτας για την ζωη. 
Να κατι που λειπει στην εποχη μας. Καθως ο ερωτας ειναι συνωνυμο της ζωης (η οποια προερχεται απ αυτον) η απαξιωση της ζωης που βλεπουμε στις μερες μας συνοδευεται απο απαξιωση και προς τον ερωτα ο οποιος στην τελικη καταντα μια πορνογραφικη συναλλαγη. 
Κι ομως ο (υγιης) ερωτας αποτελει μια επαναστατικη πραξη. Κι αυτο γιατι θυμιζει σε ολους οτι το ερωτικο συναισθημα, το δυνατοτερο που υπαρχει, ποτε και με τιποτα δεν αγοραζεται. Μπορει να το γευτει ανα πασα στιγμη κι ο πιο φτωχος ανθρωπος, ο πιο τελευταιος. 
Πραγμα που δειχνει οτι οι ανθρωποι ανεξαρτητα απο το μεγεθος του πορτοφολιου τους, ηταν ειναι και θα παραμεινουν ΙΣΟΙ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.