Στη χθεσινή συνάντηση των Πρωτοβουλιών, στην Αρετσού αποφασίστηκε η ενεργή συμμετοχή των Πρωτοβουλιών με ενιαία συντεταγμένη κάθοδο στο συλλαλητήριο ενάντια στις πολιτικές φτωχοποίησης και εξαθλίωσης των Ελλήνων που επιβάλλει η κυβέρνηση των δανειστών.


Το μπλογκ της Δικτύωσης Πρωτοβουλιών Θεσσαλονίκης καλεί σε προσυγκέντρωση μπροστά στην Παναγία Χαλκέων στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, πρωτοβουλίες και κινήσεις αλλά και πολίτες.

Στα πλαίσια αυτού του καλέσματος η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν δυναμικά.


ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ με ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ



Νέα συνεδρίαση των συντονιστικών των Πρωτοβουλιών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη στα γραφεία της Πρωτοβουλίας Τούμπας στις 7 μμ (Δερκών 32 Κάτω Τούμπα) 

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.