Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού στον Δημήτρη Τσιαουσίδη (μπλογκ Τσουνάμι) που αναρτήθηκε χθες. Αφού επαινέσουμε το φίλο Δημήτρη για την επιτυχία του θα μας επιτρέψει να αναζητήσουμε τους λόγους που ανάγκασαν τον κ. Αλεξανδρή να δημοσιοποιήσει  τις όποιες σκέψεις, προθέσεις και προτροπές του - κύρια προς τους συνεργάτες του -  μέσω ιστολογίων που μέχρι πρόσφατα τα είχε χρωματίσει κίτρινα.
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!
Οι οξείες και συκοφαντικές επιθέσεις προς τους μπλόγγερς ήταν η μοναδική ασχολία που εκτελούσαν με επιμέλεια και συνέπεια οι διοικούντες (αλλά και αρκετοί αντιπολιτευόμενοι) τα δύο τουλάχιστον τελευταία χρόνια. Συνέπεια και επιμέλεια που  - κατά τη γνώμη μας - δεν επεδείκνυαν ως προς τη διαχείριση των οξυμένων ζητημάτων της καθημερινότητας ή και της παραπαίουσας και υπό αναζήτηση ανάπτυξης του Δήμου. Τι άλλαξε αλήθεια τώρα και μετά μανίας φροντίζουν να δημοσιοποιούν τις απόψεις τους μέσω των χθεσινών "κιτρινιστών", "λαϊκιστών" κλπ ;;
Προφανώς οι κόντρες και οι αντιθέσεις (άλλοι τα λένε ενδοπαραταξιακά μαχαιρώματα) που ως πρόσφατα εξωτερικεύονταν με "σπόντες", "ευφυολογήματα" και ανούσιες διαφοροποιήσεις ανέβηκαν επίπεδο. Ορισμένοι από τους πρώην φίλους (που τρώνε το σταφύλι κλπ κλπ) και συνταξιδιώτες στο ίδιο καράβι που οδηγεί το δήμο στην στάση πληρωμών των εργαζομένων (το υπαινίσσεται αν και το ξορκίζει ο δήμαρχος) αποφάσισαν να ασχοληθούν από τώρα με το στήσιμο συνδυασμού κόντρα σ' αυτόν   που τους κράτησε στην αυτοδιοικητική ζωή (κάποιοι του αποδίδουν τον χαρακτηρισμό του αγνώμονα). Τι κι αν ο Δήμαρχος επιχειρεί να τους παρακινήσει για περισσότερη δουλειά και λιγότερα λόγια;  Τι κι αν τους δίνει συμβουλές να ξεκινήσουν την προεκλογική τους εκστρατεία 6 μήνες πριν τις εκλογές; Τι κι αν μεταθέτει για τον Δεκέμβρη την αντικατάσταση των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των δημοτικών εταιρειών.
Οι πληροφορίες μας λένε πως κάποιοι έχουν έτοιμες τις ανεξαρτητοποιήσεις και τις ανακοινώσεις νέων ( αλλά όχι καινούργιων) παρατάξεων.
Από την άλλη και ο κ. Αλεξανδρής άδραξε την ευκαιρία να ανακοινώσει μέσω της συνέντευξης την πρόθεσή του να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος (για τρίτη 4ετία). Και δεν παρέλειψε να ψέξει  συνεργάτες του που είτε αναλώνονται (για προβολή και μόνο) με το "κουτσομπολίστικο"  γαϊτανάκι των υποψηφιοτήτων είτε προτείνουν την μετατροπή του Δήμου σε ανώνυμη εταιρεία.
Αναφέρθηκε και στο ζήτημα της καθαριότητας που όπως δήλωσε δεν τον "ικανοποιεί" (sic), στην αξιοποίηση των κάμπινγκ Αγίας Τριάδας και Επανομής (που δεν έγινε), στην αποχέτευση της Επανομής (που έχει κολλήσει), στην ανεπάρκεια του νερού στην Περαία και στην (α)καταλληλότητά του αλλά και στα προβλήματα των σχολείων (θέρμανση - μεταφορά).
Το εντυπωσιακότερο σημείο είναι εκεί που μιλάει για το κοινωνικό έργο προς ευπαθείς ομάδες (πότε, που, ποιος) και χαρακτηρίζει την παρέμβαση του δήμου ψυχοθεραπευτική (ως προς το πρόβλημα των δημοτών που βρίσκονται σε απόγνωση λόγω της κρίσης) και την διοίκηση την παρομοιάζει ως "μαξιλαράκι" (ή ανάχωμα άραγε;) του συστήματος.

Καλύτερα όμως παρακολουθείστε την συνέντευξη:



Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

10 comments:

  1. Η συνέντευξη ήταν στημένη. Ο Αλεξανδρής έχει γραμμένες τις απαντήσεις του και τις διαβάζει. Στην πραγματικότητα, χωρίς τις σημειώσεις του δε θα ήξερε να απαντήσει σε τίποτα. Κακώς ο blogger τον αβαντάρει με τέτοιο τρόπο...
    ΜΜΕ= Μέσα Μαζικής Εξάρτησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ Ο ΜΠΛΟΚΕΡ;;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ;ΛΕΩ ΜΗΠΩς;;
    ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ.ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ 2 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΛΟΚΕΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΑΜΕΣΩΣ.ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ....κακως o blogger τον αβαντάρει....ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι φανερό τι έγινε.
    Ο δήμαρχος ζήτησε τις ερωτήσεις πολύ πριν. Ο blogger τις έδωσε γραπτά, για να πάρει τη συνέντευξη και να κάνει "επιτυχία". Ο δήμαρχος προετοίμασε με τους συνεργάτες του τις απαντήσεις και τις διάβαζε.
    Διαπλοκή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ -ΘΕΣΕΙΣ-ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ-ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥΣ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ-ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ-ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΟΛΚΗ;;;ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΝ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΑΝΤΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ....ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΥ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΕΡ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΒΓΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ..ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΑΤΙΟ ..ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΓΑΝΕ ...ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΑΙΝΕ ..ΛΕΓΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚ@@ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΚΥΡΙΕ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥΑΡΩ)ΝΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΗΘΕΛΛΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΧΑΧΧΑΧΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ?????ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ???ΔΕΝ ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ.....ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ (ΜΜΕ=Μέσα μαζικής εξάρτησης) ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΕΔΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΧΤΥΠΑΣ....ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοι ανωνυμοι φαγουριαριδες,,,παντα υπαρχει για σας κατι το πονηρο, κατι το στημενο,κατι το διαπλεκομενο...Ο ΚΥΡΙΟς ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ,δεν εχει αναγκη απο υπερασπιστες του δικου μου μικρου πολιτικου βαρους,,,ΟΜΩς αισθανομαι την υποχρεωση να σας πληροφορησω,,οτι ο δημος θερμαικου εχει εναν μαχημο,δημοκρατικο δημοτη που ειναι παντα παρον και αφιλοκερδος,,εδω και πολλα χρονια στον τοπο μας,,,συμμετεχει σε ολους τους συλλογους της περιοχης,,,εσεις που ειστε? ειναι παρον σ ολα τα δημοτικα συμβουλια..εσας δεν σας ειδα..εκφραζει επωνυμα τις αποψεις του απο τα μπλοκς του,,που ειναι πρωτα και με διαφορα σε επισκεψεις στον δημο θερμαικου,και ισως και στην β ελλαδα, εχει εκδοσει την εφημεριδα ανατολικως του θερμαικου,,συμμετειχε ανοιχτα και ηταν πρωτεργατης της ανεξαρτητης πρωτοβουλιας θερμαικου,,πηρε συνεντευξεις απο ολους τους δημοτικους αρχοντες,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ζητησε μια θεση,,οταν το κομμα που υποστηριζε ηταν στην εξουσια,,αυτος πηγαινορχωνταν,,στην πελοπονησο για 3χρονια,,ενω κατι αλλα λαμογια βαζανε τα μεσα και τα εξω να υπηρετησουνε σε γειτωνικες στη θεσσαλονικη υπηρεσιες,,,η οικογενεια τσαουσιδη στα γρεβενα εγραψε ιστορια στην εθνικη αντισταση της χωρας μας,,και ο δημητρης ειναι ενας αγνος συνεχιστης,,,εσεις τελικα κυριε ανωνυμε ποιος ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς ΤΣΟΥΝΑΜΙ
    Από τότε που ο δήμαρχος σε αποκάλεσε "κιτρινιστή" και εφ' όσον ανήκες σε αντίπαλο συνδυασμό τι μεσολάβησε και αποφάσισες να του πάρεις συνέντευξη; Αν αυτό δεν είναι "γλύψιμο" τι είναι προσπάθεια για αντικειμενική ενημέρωση; Δεν είσαι και το "Πρώτο Θέμα", ηρέμησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Καριώτη
    Είμαι η φωνή της πικρής αλήθειας που όταν σου είναι δυσάρεστη φωνάζεις. "Τα αδειανά βαρέλια πιότερο βροντούν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ανωνυμο..Το πρωτο θεμα ειναι μια παπαρια ..Να το διαβαζεις.Αλλα σε πειραζουν εσενα ..[ ειναι κατανοητο ].Γκαιμπελικη συνταγη . Οτι δεν μας εκφραζει λασπη ..αντεεε ρεε ..σε καταλαβαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΓΛΥΨΙΜΟ".ΟΠΩς ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ¨"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ) ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.