Με ηχηρές απουσίες γιόρτασε το ΠΑΣΟΚ τα 38 του χρόνια, καθώς πρωτοκλασάτα στελέχη επέλεξαν να μην παρευρεθούν στη σεμνή τελετή.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του παρουσίασε τους επτά άξονες της στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ, καθώς και το νέο σήμα το κόμματος.
Το νέο έμβλημα του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς.
Πρόκειται για έναν πράσινο ήλιο με επτά ακτίνες (και όχι εννιά), που αντιστοιχούν στις λέξεις: Πατρίδα, Δημοκρατία, Ελευθερίες, Δικαιοσύνη, Ανάπτυξη, Ευρώπη, Αειφορία.
Παρά το ότι προσκλήθηκαν όλοι, πολλά στελέχη όπως η Α. Διαμαντοπούλου, ο Α. Λοβέρδος, ο Μ. Χρυσοχοΐδης και ο Γ. Ραγκούσης δεν έδωσαν το "παρών.
Αντίθετα, στην εκδήλωση συμμετείχε τελικά ο ο τέως πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (με 10΄καθυστέρηση), ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Βάσω Παπανδρέου, ο Παρασκευάς Αυγερινός καθώς και ο Κώστας Λαλιώτης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.