Η νέα δράση αλληλεγγύης της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, για την δημιουργία "μονοπατιών" πρόσβασης στην πρωτοβάθμια περίθαλψη των ανασφάλιστων συνδημοτών μας, πριν καλά - καλά ανακοινωθεί, αγκαλιάστηκε από ευαισθητοποιημένους γιατρούς, οδοντιάτρους και άλλους εργαστηριακούς και παραϊατρικούς κλάδους. Έτσι αρκετοί ήδη δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα κάλυψης πρωτοβάθμιας περίθαλψης ασθενών (χωρίς χρήματα)με εξέταση στους προσωπικούς τους επαγγελματικούς χώρους. 
Η  πρόσκληση φυσικά συνεχίζει να παραμένει ανοιχτή (Δείτε την ΕΔΩ).

Μάλιστα η δράση αυτή κέντρισε και το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής επικοινωνίας, που θέλοντας να την κάνουν ευρύτερα γνωστή ζήτησαν πληροφορίες για τη στόχευση αλλά και τον τρόπο υλοποίησής της. 

Ακολουθεί ενημέρωση, με μορφή συνέντευξης εκπροσώπου της Πρωτοβουλίας, που μεταδόθηκε σήμερα από το ραδιοφωνικό σταθμό 102 στην πρωϊνή εκπομπή του κ. Βασίλη Πεκλάρη: 


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.