Περισσότεροι από είκοσι τόνοι τρόφιμα διατέθηκαν σήμερα από παραγωγούς και συνεταιρισμούς, μέσω της παρέμβασης της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών, σε πολίτες του Θερμαϊκού. Η επιδείνωση του καιρού,  ανάγκασε να σταματήσει η παράδοση στη Μηχανιώνα μία ώρα νωρίτερα από  την ανακοινωθείσα ώρα. Ωστόσο θετικές παραμένουν οι εντυπώσεις και από την σημερινή δράση της Πρωτοβουλίας.

Οι εθελοντές της Πρωτοβουλίας φρόντισαν και οργάνωσαν πολύ σωστά την διανομή με την γραμματειακή υποστήριξη που  έστησαν. 



Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα (προσφορές των παραγωγών) που θα δοθούν σε οικογένειες  που τα έχουν ανάγκη και  μοιράστηκε έντυπο υλικό με τη διακήρυξη και τους στόχους της Πρωτοβουλίας.












Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Καλη η διαθεση προιοντων απο τους παραγωσους μεν, αλλά θα πρεπει οι υπευθυνοι που τα διοργανωνουν να κανουν και κανεναν ελεγχο.... διοτι γραψατε οτι οι πατατες θα ηταν 11 κιλα και θα εβγαινε 0.45 το κιλο!! το τσουβαλι ηταν τελικα 9 κιλα.. οποτε... καντε την πραξη... δεν ηταν φτηοντερα απο το σουπερ μαρκετ ουτε η ποιοτητα καλή...να στηριζουμε του παραγωγους ναι!!! αλλά οχι να μας φορτωνουν τα σκουπιδια τους για πεταμα ακριβοτερα κιολας!!!!!!!!
    Καραγκουνη Νικολεττα, οι πατατες αγοραστηκαν απο την περαια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κα Καραγκούνη. Έχετε δίκιο αλλά νομίζω ότι υπερβάλλετε σε κάτι. Είναι αλήθεια πως ο συγκεκριμένος παραγωγός ήταν απαράδεκτος γιατί το τσουβάλι των 11 κιλών ζύγιζε μεταξύ 10200 έως 10600 γραμμάρια. Οι υπεύθυνοι της Πρωτοβουλίας το διαπίστωσαν λίγο πριν την εξάντληση του 1ου φορτίου στην Περαία και ο παραγωγός άλλαξε την τιμή από 5 σε 4,5 ευρώ. Ο συγκεκριμένος, περιττό να πούμε ότι, μπήκε σε μαύρη λίστα για όλες τις πρωτοβουλίες .... γιατί ήταν ένα κακός επαγγελματίας. Πιστεύουμε ότι ανάλογες περιπτώσεις θα καταφέρει η Πρωτοβουλία, να τις εξαλείψει στην επόμενη διάθεση προϊόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ελαιόλαδο πάντως που διατέθηκε ήταν όντως εξαιρετικής ποιότητας. Μπράβο στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία που επέτρεψε την αγορά και από ανθρώπους που δεν είχαν εγγραφεί από πριν στις λίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.