Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα σπαθιά και ο Κώστας Πουλής (πρώην Μωρά στη φωτιά , σε μια διασκευή του "Ρομπότ" των "Ξύλινων σπαθιών".

Ζούμε λένε έναν 3ο παγκόσμιο πόλεμο που γίνεται με οικονομικά μέσα. Ποιός όμως μας επιτίθεται; Οι Γερμανοί Μέρκελ και Σόιμπλε; Ο Δανός Τόμσεν; Η Γαλλίδα Λαγκάρντ; Ο Ιταλός Ντράγκι; (Πώς και δεν υπάρχει κανένας Αμερικάνος στην λίστα αυτών που αντιπαθούμε;) Μήπως στην παρέα των επιτιθέμενων υπάρχουν και συμπατριώτες μας; Γιατί να μην υπάρχει ένας μισητός Χίτλερ για να στρέψουμε επάνω του την οργή μας; Ή μήπως και πίσω από τον Χίτλερ υπήρχαν κάποιοι που κινούσαν τα νήματά; Παρόλο που ο σημερινός Χίτλερ παραμένει αόρατος, τα όπλα του είναι ορατά: Τα δάνεια, που οδηγούν στο Χρηματοπιστωτικό σύστημα, δλδ στις τράπεζες (και τους τραπεζικούς οργανισμούς), Ευρώπης (ΕΚΤ) και Αμερικής (ΔΝΤ). Που είναι ιδιωτικές, παρόλο το επιβλητικό τους όνομα.
Όπως και η τράπεζα της Ελλάδας, στην οποία το Ελληνικό δημόσιο κατέχει μόλις το 6% των μετοχών. Ποιοί ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα; Σε ποιούς ανήκει; Μπορεί να είναι πολλοί, κάποιοι όμως δεν είναι οι κύριοι μέτοχοι; Αυτούς, ποιός τους ελέγχει; Ποιος τους ψηφίζει, ώστε να πρέπει μετά σε κάποιον να λογοδοτήσουν; Μήπως όχι μόνο δεν ελέγχονται από κανέναν, αλλά αυτοί αντίθετα ελέγχουν με τα λεφτά τους τις κυβερνήσεις και άρα τα ίδια τα κράτη; Τα ονόματα των Ροκφέλερ, Ρότσιλντ και Σόρος δεν είναι τα μοναδικά. Τα συγκεκριμένα μέλη των οικογενειών αυτών που παρουσιάζονται στο βίντεο, τα επιλέξαμε λόγω της σατανικής τους όψης. Ο Guy de Rothchild έχει πεθάνει το 2007. Νεότερα μέλη της οικογένειας κάνουν κουμάντο τώρα. Όσο κι αν προσπαθούν να παραμείνουν αόρατοι, η παρουσία τους προδίδεται από τα αποτελέσματα των κινήσεών τους. Και περισσότερο από τα πρόσωπα, σημασία έχει το σχέδιο που έχουν βάλει σε εφαρμογή. Που είναι επίσης ορατό: Η αρπαγή του εθνικού πλούτου, της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και η
εξαθλίωση των λαών. Η υποδούλωση της ανθρωπότητας. Όσοι είναι ικανοί θα δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ για ένα κομμάτι ψωμί, ίσα για να έχουν δύναμη να δουλέψουν και την επόμενη μέρα και όσοι καθίστανται ανίκανοι για εργασία, λόγω γήρατος ή ασθένειας, θα οδηγούνται στον Καιάδα. 

Και για να μην υπάρχει πιθανότητα εξέγερσης θα εγκατασταθεί κι ένα σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης που δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης. 
Θα τα δεχτούμε όλα αυτά; Αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια. Όσο κι αν αυτοί και οι παρατρεχάμενοί τους προσπαθούν να μας τα κρατάνε κλειστά, είμαστε άνθρωποι διάολε! 
Έχουμε ελεύθερη βούληση.
Μπορούμε να τα ανοίξουμε. Ή τώρα ή ποτέ. Πριν η νύχτα απλωθεί στον πλανήτη. Όσο υπάρχει ακόμη λίγο φως.
Κώστας Πουλής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.