Η απειλή απολύσεων με την ονομασία της διαθεσιμότητας, της εργασιακής εφεδρείας ή όπως αλλιώς μπορεί να αποκαλείται από τους γραικύλους διαχειριστές των Αθηνών (που υποδύονται την κυβέρνηση) πλέον πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η ΠΟΕ - ΟΤΑ αποφάσισε τη συνέχιση των καταλήψεων των Δήμων (κυρίως στα γραφεία προσωπικού) μέχρι την Τρίτη.

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων οι εργαζόμενοι του Δήμου Θερμαϊκού, συνεχίζοντας την κατάληψη οργάνωσαν, ως παράλληλη δράση, την Παρασκευή, διάθεση γεύματος σε ανέργους, πολύτεκνους και άπορους του Δήμου, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Τα τρόφιμα ήταν χορηγίες καταστημάτων της περιοχής.

Για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα υπάρξει 4ωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις τρεις το μεσημέρι στο Νομό Θεσσαλονίκης και συγκέντρωση συμπαράστασης στους τρεις συλληφθέντες στις 12 το μεσημέρι μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.