Με ένα άθλιο ποδοβολητό σε βήμα χήνας σπεύδουν οι «θεσμοί» του κράτους να στηρίξουν την συνεργασία Σαμαρά και νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών επέλεξε τις μέρες τιμής της εξέγερσης του Πολυτεχνείου για να προχωρήσει σε δίωξη κατά των συντελεστών της παράστασης CORPUS CRISTI για να επιβεβαιώσει το σύνθημα «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73». Οι νοσταλγοί της έρχονται στο προσκήνιο με το πιο μαύρο πρόσωπο, αυτό του νεοναζισμού της Χρυσής Αυγής.

Την μήνυση είχε υποβάλει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Την οποία κατέθεσε συνοδευομένης από νεοναζί βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Αντί να στείλουν στο εδώλιο τους τραμπούκους και τους νεοναζί , στέλνουν τους ανθρώπους της Τέχνης στο όνομα των πιο σκοταδιστικών, αντιδραστικών κύκλων νομιμοποιώντας πρακτικές λογοκρισίας η ακόμη και τη αλήστου μνήμης πρακτικές των χιτλερικών να καίνε τα βιβλία συγγραφέων που δεν ευθυγραμμίζονται με τις αξίες της Άριας φυλής.

Φαίνεται ότι πλέον ο Σαμαράς δοκιμάζει μια νέα μέθοδο διακυβέρνησης στηριγμένη στους γυμνούς μηχανισμούς καταστολής του κράτους και της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης». Άραγε το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ εγκρίνουν αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις σε συνέχεια της καρατόμησης του δικαιώματος στην ιθαγένεια από το ΣτΕ;

Καλούμε τους ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, τα συνδικάτα, τις κινήσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων να καταδικάσουν τον αντιδραστικό κατήφορο της κυβέρνησης και της εισαγγελίας.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.