Η είδηση λέει ότι : 
 Ο Σαμαράς θα παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης
Στο Οσλο της Νορβηγίας θα μεταβεί στις 10 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης μαζί την Ανγκελα Μέρκελ, τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και άλλους ευρωπαίους ηγέτες, σύμφωνα με την εφημερίδα τα Νέα.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο του Όσλο και η βράβευση γίνεται πάντα στις 10 Δεκεμβρίου, επέτειο του θανάτου του Νόμπελ, παρουσία του βασιλιά της χώρας.
Ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί στο Οσλο από το Μόναχο όπου θα βρίσκεται στις 9 Δεκεμβρίου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας.
Με τη συμμετοχή του έλληνα πρωθυπουργού στην ευρωπαϊκή αποστολή παραλαβής του βραβείου φαίνεται για μία ακόμη φορά ότι υπάρχει αλλαγή κλίματος στην Ευρώπη για την Ελλάδα.

Γιατί να πάρει το Νόμπελ ειρήνης ο Κομανέντσι ρε παιδιά; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΕΙΣ της επιτροπής; 
Πόσο γρήγορα ξεπληρώνει η διεθνής του χρήματος τις καλές πράξεις και την προθυμία των "ηγετών" όπως ο Αντωνάκης;
Αλλά θα μου πείτε το πήρε κι ο Ομπάμα. .....όπως Αμερική !!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.