Μια πολύ καλή εκδήλωση ενίσχυσης του Κοινωνικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης παρακολουθήσαμε χθες βράδυ στο Ολύμπιον. Ήταν μια βραδιά Jazz, blues και rock μουσικής από τους εκπληκτικούς Πανεπιστημιακούς Presidents με σκοπό την ενίσχυση της δράσης του Κοινωνικού Ιατρείου της Αισώπου που κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας. 

Γεμάτη η αίθουσα, που καταχειροκρότησε τους μουσικούςτου συγκροτήματος: Θανάση Κωνσταντόπουλο-κιθάρα, Γιώργος Παπανικολάου-μπάσσο, Ζάχος Σκούρας-τύμπανα, Νίκος Τσινίκας-φωνητικά/keyboards/φυσαρμόνικα
Αλλά και τους σολίστες που φιλικά συμμετείχαν: Νίκο Ντουνούση (Nick and the Backbone), Σάκη Ζαχαριάδη (Soundays Band) και Γιάννη Καλλιμάνη (Kallkout Kookiss)


Πολλές οι παρουσίες με ιδιαίτερη αυτή του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.