Φίλες και φίλοι,
Την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, κάποιος απολύεται, κάποιο παιδί πεινάει και κρυώνει, κάποιου του κόβουν το ρεύμα, αλλουνού του κάνουν έξωση και τέλος, στη χειρότερη… κάποιος αυτοκτονεί.

Είναι κοινή διαπίστωση πλέον ότι παρά την νέα λαίλαπα των εξοντωτικών φορολογικών μέτρων που οδήγησε το σύνολο των Ελλήνων στην εξαθλίωση, δεν υπάρχει κανενός είδους κινητικότητα ή διάθεση για αντίσταση.
Έχουν όλα άραγε τελειώσει; Έχουμε παραδοθεί; Ίσως και όχι.
Οι Μοτοσυκλετιστές εν Δράσει, εδώ κι ένα χρόνο, συνεχίζουμε να παλεύουμε με έναν κοινό στόχο και σκοπό.
ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, που μας στέρησαν εδώ και καιρό.
Αλλά σ’ αυτόν τον αγώνα, σας θέλουμε μαζί μας. Να αφυπνίσουμε μαζί με τους εαυτούς μας και όλους τους Έλληνες. Να κλείσουμε τις τηλεοράσεις μας, ν’ αφήσουμε τη βόλη των καναπέδων μας και την εικονική θαλπωρή του σπιτιού μας και να βγούμε να φωνάξουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε τόσο καιρό, βλέποντας καθημερινά να «βιάζεται» η προσωπικότητά μας και η νοημοσύνη μας.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να ξαναπάρουμε πίσω τη χαμένη μας αξιοπρέπεια.
ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
την Κυριακή 23 Δεκέμβριου 2012 στις 3:00μμ, απ’ το ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
Υ.Γ.:  Δεν είμαστε απλά ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ. Είμαστε, πλέον, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.
Μοτοσυκλετιστές Eν Δράσει
Εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/258522767608502/

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.