Με μεγάλο ενθουσιασμό από τα μέλη, τους εθελοντές αλλά και τους δημότες του Θερμαϊκού συνεχίζεται η προετοιμασία για το 2ο Χαριστικό Παζάρι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας. Ήδη ελέγχθηκε, αξιολογήθηκε και συσκευάσθηκε σε κιβώτια ο ρουχισμός που έχει προσφερθεί απλόχερα από συνδημότες μας. Παράλληλα συγκεντρώνονται φάρμακα, τρόφιμα αλλά και πλείστα άλλα είδη σπιτιού καθώς και  βιβλία, cd, παιχνίδια, παπούτσια κλπ.



Χθες μέσα σε χαρούμενο κλίμα, οι εθελοντές συσκεύασαν τις ποσότητες τροφίμων που έχουν συγκεντρωθεί από τις προσφορές των παραγωγών του τελευταίου παζαριού Χωρίς Μεσάζοντες που έγινε το περασμένο Σάββατο. Την προσεχή βδομάδα θα δοθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται. Είναι οικογένειες που έχουν απευθυνθεί στην Πρωτοβουλία, ακολούθησε επαφή  μελών της θεματικής επιτροπής   διάθεσης τροφίμων μαζί τους και εντάχθηκαν στην ομπρέλα αλληλεγγύης της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας. Το πακέτο βοήθειας θα περιλαμβάνει λάδι, αλεύρι, ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά, μέλι, κρεμμύδια.

Όσοι από τους συνδημότες μας, αυτή την δύσκολη για όλους χρονική περίοδο, έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν  μπορούν να φέρνουν τις προσφορές τους στο ΚΑΠΗ Ν. Επιβατών (εργάσιμες ώρες) ή να απευθύνονται στα τηλ: 2392057451, 6973556231, 6948482008, 2392052021

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.