Τα 90 χρόνια από τον ερχομό των προσφύγων και τη δημιουργία των Νέων Επιβατών, θέλει να τιμήσει ο Ιστορικός Λαογραφικός Σύλλογος Νέων Επιβατών "Επιβάτες στους Αιώνες" και διοργανώνει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 6 μμ, μεγάλη εκδήλωση στο θέατρο ΚΑΠΠΑ-2000.

Θα γίνει προβολή ταινίας σε σενάριο-σκηνοθεσία Γιώργου Καριώτη, για τους Νέους Επιβάτες. Ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό η πρόεδρος του συλλόγου κ.Βασιλική Κρουσταλλίδου-Κόπανου και θα μιλήσει ο τέως πρόεδρος της κοινότητας Ν.Επιβατών, Φίλιππος Παλάζης.
Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα και στο η εκδήλωση θα κλείσει με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας σε γέροντες άνω των 85 ετών για τη συμβολή τους στη δημιουργία των Νέων Επιβατών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.