Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ: "Πίνετε άφοβα το νερό της ΔΕΥΑΘ"
Ο ίδιος όμως και υπεύθυνοι του Δήμου πίνουν εμφιαλωμένο.
Τελικά οι συλλογικότητες του Θερμαϊκού είναι τα ζωντανά κύτταρα της τοπικής κοινωνίας, όπως παραδέχτηκαν - άλλοι με θέρμη και άλλοι κατ' ανάγκη - πολλοί τοπικοί παράγοντες στη χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Επανομή.  Το θέμα της επικινδυνότητας του νερού που παρέχεται από την ΔΕΥΑΘ, αναδείχθηκε  από την Κίνηση Πολιτών Επανομής και προκάλεσε ανησυχία στην δημοτική αρχή αλλά και συσπείρωση των πολιτών και προβληματισμούς για την ποιότητα του νερού εν αναμονή (πότε θα γίνει άραγε ;;;) της παρέμβασης του εισαγγελέα. Παρακολουθείστε τα δύο βίντεο που ακολουθούν και αποκαλύπτουν τα όσα συζητήθηκαν την Τετάρτη 12/12 από τους πολίτες αλλά και τις απαντήσεις των υπευθύνων: 


Η έναρξη της ενημερωτικής συγκέντρωσης των υπευθύνων της ΔΕΥΑΘ με τους δημότες. (τοποθετήσεις του προέδρου, του χημικού μηχανικού και του οικονομικού υπεύθυνου).


Οι πρώτες ερωτήσεις των δημοτών και οι απαντήσεις που δόθηκαν (μέρος 1ο)

Τα βίντεο είναι από την Κίνηση Πολιτών Επανομής΄

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Να χαρώ το …περισπούδαστο ύφος που έχουν όλοι τους.
    Λες και πρόκειται για κανένα «Συμβούλιο Ασφαλείας» του πλανήτη…
    Εμ και ΄κείνη η ριμάδα η γεώτρηση των 150.000 ευρώ πάλι τι σας λέει;
    Ούτε ο…»ΠΡΙΝΟΣ 4» να ήταν!
    Άλλος έχει κανένα …»ερώτημα»; (Η λέξη »ερώτηση» είναι φαίνεται
    πολύ…μπανάλ ! )
    Τι περιμένει όμως κανείς όταν και οι μισοί (ημιμαθείς φυσικά !)…»δημοσιογράφοι»
    κάνουν καθημερινά άπειρες φορές το ίδιο λάθος στην προκομμένη μας Τηλεόραση ;!

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.