Πέντε άτομα συνελήφθησαν, από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., μεταξύ των οποίων και ένας ειδικός σύμβουλος του πρώην γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, Νίκου Καραχάλιου, για υπόθεση υπεξαίρεσης σε βάρος του Οργανισμού.

Σε  βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης από κοινού και πλαστογραφία μετά χρήσης, ενώ ο ειδικός σύμβουλος κατηγορείται και για υπεξαίρεση προς την υπηρεσία.
 
Πληροφορίες αναφέρονται σε περίπτωση συνεργασίας προκειμένου να εκδοθεί επιταγή του ΕΟΤ για να πληρωθεί πλαστό τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών αξίας 147.000 ευρώ, με υπογραφή του κ. Καραχάλιου, για ξενοδοχείο της Σύρου, χωρίς να υπάρχει οφειλή του Οργανισμού..
 
Σήμερα, ο Νίκος Καραχάλιος αναμένεται να δώσει απαντήσεις στις αρμόδιες αρχές για το σκάνδαλο. Ο πρώην γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, ο οποίος ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για το θέμα, υποστηρίζει ότι η υπογραφή του έχει πλαστογραφηθεί, κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και πηγές της Αστυνομίας.
 
Με δηλώσεις του το πρωί στον Real Fm εμφανίστηκε έτοιμος να δώσει στη δημοσιότητά και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, αν χρειαστεί.
 
Ο Νίκος Καραχάλιος αντικαταστάθηκε στο αξίωμα του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ από τον Πάνο Λειβαδά, καθώς η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε δεκτή την παραίτησή του, μετά τις «δυσκολες σχέσεις» που είχαν οι δυο τους το τελευταίο διάστημα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.