Ο δήμος Βόλβης απένειμε βραβεία στους μαθητές που εισήχθησαν στην ανώτατη εκπαίδευση, παρουσία των γονέων και των καθηγητών τους

Σε μια συγκινητική τελετή στο κλειστό γυμναστήριο Ασπροβάλτας την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, ο δήμος Βόλβης και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ), βράβευσαν όσους εισήχθησαν με επιτυχία στην ανώτατη εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012. Πρόκειται για 96 μαθητές λυκείων του δήμου Βόλβης, αλλά και μαθητές άλλων λυκείων, που όμως κατάγονται από περιοχές του δήμου.
Στην εκδήλωση, εκτός από γονείς και εκπαιδευτικούς, παρευρέθησαν οι διευθυντές των λυκείων Σταυρού, Ν.Μαδύτου και ΕΠΑΛ Σταυρού, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης και προσκεκλημένος του δημάρχου Βόλβης μια συμβολική παρουσία-έκπληξη: ο ψυχίατρος Ευάγγελος Κατσιούλης με τον υψηλότερη δείκτη νοημοσύνης παγκοσμίως (198 μονάδες στο τέστ νοημοσύνης-IQ).
Οι 96 επιτυχόντες έλαβαν ειδικές τιμητικές διακρίσεις, στην πρώτη τελετή βράβευσης εισαχθέντων μαθητών, που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Βόλβης.
Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης αφού απένειμε τα εύσημα στους αφανείς πρωταγωνιστές: τους γονείς και τους καθηγητές των παιδιών, απευθυνόμενος στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες, τους κάλεσε να φέρουν πίσω στον τόπο τους, το δήμο Βόλβης, τη γνώση που θα λάβουν στις σπουδές τους.
Και πρόσθεσε: «Εύχομαι να γίνετε πρέσβεις του δήμου μας και της ομορφιάς του, σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσα από την παρουσία σας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, αλλά και φορείς ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο απαλλαγμένο από τις στρεβλώσεις και τα προβλήματα του σήμερα. Είστε το μοναδικό κεφάλαιο, στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε για μια καλύτερη κοινωνία».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.