Σε απάντηση ανώνυμων και κακοπροαίρετων σχολίων που δέχτηκε προηγούμενο άρθρο του (εδώ), ο κ. Μισαλέμης Ιωσήφ τοποθετείται με το κείμενο που ακολουθεί:

"Οι σύγχρονοι σκλάβοι δεν έχουν τη σιδερένια μπάλα στο πόδι αλλά στο μυαλό" ένα μυαλό αιχμάλωτο φθηνών παθών, φθαρμένων ονείρων και φοβικών παρορμήσεων. 
Αν και αποφεύγω να απαντώ σε ανώνυμους - σκλάβους, θα κάνω μια εξαίρεση γιατί το οφείλω στον κόσμο που  με εμπιστεύτηκε να τον εκπροσωπώ στο δήμο.

Κάποιοι λοιπόν, σύμφωνα με την προσφιλή ταχτική της λάσπης στον ανεμιστήρα, ισχυρίζονται για το όφελος που αποκόμισα από την εργασία μου στον παιδικό σταθμό του Δήμου. Πράγματι προσέφερα τις υπηρεσίες μου από την ίδρυσή του μέχρι το 2008 με διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες, φορολογούμενος με το 20% ακόμη και στο μισθό που άφηνα μέσα για να καλυφθούν διάφορες ανάγκες. Για το έργο και την προσφορά μου δεν βρέθηκε κανένας να με κατηγορήσει. 
Γιατί εγώ βλέπετε ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων εκείνων που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ (φαίνεται πως είναι μεμπτό αυτό στις μέρες μας) και όχι αυτών που ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (πιάνει μόνο με τους ανόητους). 
Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων εκείνων που προσπαθούν για να καταφέρουν πράγματα και όχι σε αυτούς που φιλούν κατουρημένες ποδιές για να πετύχουν (η μυρωδιά τους εξάλλου τους συνοδεύει όσο ψηλά κι αν φτάσουν). 
Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων εκείνων που θεωρούν ότι είναι καλό να κοιτάζεις μπροστά, ωφέλιμο να κοιτάζεις πίσω αλλά συνετό να κοιτάζεις το ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ. Αυτά εκτίμησαν και οι συμπολίτες μου και με τίμησαν με την ψήφο τους αναδεικνύοντάς με στις πρώτες θέσεις της προτίμησής τους.
Τι ΚΑΤΑΝΤΙΑ αλήθεια να περιφρονείς μ' αυτό τον τρόπο την κρίση τους !!! Και πόσο αληθινό αποδεικνύεται τελικά το ρητό που λέει ότι η ζήλεια είναι ανάλογη με την κοινωνική καταξίωση.

Τέλος οι κατηγορίες γρήγορα και "βασιλικά" επιβάλλονται σε αντίθεση με την αλήθεια που χρειάζεται χρόνο για να το κατορθώσει. Χρόνο για να αποδείξει ότι κάποιες υποσχέσεις δίνονται για να τηρούνται. Οι δε δεσμεύσεις μας είναι μόνο απέναντι στους ψηφοφόρους μας που μας ψήφισαν, επιλέγοντας και τη συγκεκριμένη παράταξη με την οποία κατεβήκαμε. Μια παράταξη που  λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες και κανονισμούς που οφείλουμε να τηρούμε, μιας και η υποψηφιότητά μας δεν ήταν ανεξάρτητη. Ο σεβασμός στην ομάδα, δηλώνει και σεβασμό προς τους συναδέλφους και εν τέλει στον ίδιο τον κόσμο που μας εξέλεξε. Όλα τα άλλα αποτελούν φτηνές δικαιολογίες και εκφράζουν ανθρώπους που ΦΛΥΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ.

Ιωσήφ Μισαλέμης
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. ΖΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΣΟΣ2 Ιανουαρίου 2013 στις 1:57 μ.μ.

    ΟΝΤΩΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ(;) ...ΣΚΛΑΒΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ...ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ,ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ...ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ...ΦΙΛΕ ΙΩΣΗΦ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ(;)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συμπολίτες που με ψήφισαν, η κοινωνική μου καταξίωση, οι δεσμεύσεις στους ψηφοφόρους, ο σεβασμός στην ομάδα, με ζηλεύουν κ.τ.λ.
    Τελικά εσείς οι γιατροί έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και όσοι σχολιάζουν ανώνυμα δεν έχουν προσωπικότητα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρετε τι διαπίστωσα τόσον καιρό που παρακολουθώ δημοσιεύματα και σχόλια; Κάποιοι, μην έχοντας με τι να ασχοληθούν και όντας κενοί ως άνθρωποι, αντί να συμβάλλουν στην καλή λειτουργία και ανάπτυξη του τόπου προσθέτοντας και αυτοί το λιθαράκι τους, απλά καταφέρονται εναντίων όσων δεν θα μπορέσουν ποτέ τους να τους φτάσουν - και μάλιστα ανώνυμα .... όπως αφελέστατα πιστεύουν .... ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.