Άρχισαν και συνεχίζονται τα προκριματικά εσωτερικά πρωταθλήματα σκάκι στα Γυμνάσια και Λύκεια του Θερμαϊκού, που εντάσσονται στη διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων ομάδων που θα αναμετρηθούν στα πλαίσια του 2ου ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ & ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.
Ως γνωστόν στη διοργάνωση που θα γίνει στο 2ο Λύκειο Περαίας στις 13 Ιανουαρίου 2013, δήλωσαν (ως τώρα) συμμετοχή έξι Γυμνάσια και έξι Λύκεια του Θερμαϊκού με 10μελείς ομάδες και στην προσπάθεια να καταρτιστούν με τους πλέον ισχυρούς σκακιστές πραγματοποιούνται τα εσωτερικά προκριματικά τουρνουά.
Ήδη συμπληρώθηκαν οι ομάδες στο 1ο Γυμνάσιο Περαίας και στο Γυμνάσιο Επιβατών. Αύριο θα γίνει το αντίστοιχο τουρνουά αξιολόγησης στο Γυμνάσιο Επανομής και την Δευτέρα  17 Δεκεμβρίου στο 2ο Γυμνάσιο Περαίας.

Χαρακτηριστικός είναι ο ενθουσιασμός των μαθητών που   παίρνουν μέρος στους σκακιστικούς αυτούς αγώνες που έχουν γίνει πλέον ένας νέος αθλητικός θεσμός χάρι στις προσπάθειες της Ένωσης και στην φροντίδα της ομάδας εθελοντριών γονέων  που πλαισιώνουν την υπεύθυνη κα Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου.

Οι πρώτες ομάδες αποτελούνται από τους εξής σκακιστές:

1ο Γυμνάσιο Περαίας
ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΩΡΟΛΟΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΙΧΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΣΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ
ΣΙΝΑΝΙ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
ΠΟΖΑΤΣΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΤΣΑΜΟΓΛΟΥ ΤΑΣΟΣ
ΤΑΡΣΟΥΝΑ ΒΑΣΩ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΡΑΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΛΕΚΑΣ ΚΕΤΙΟΥ
ΔΡΟΥΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ



Γυμνάσιο Ν.Επιβατών
ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΠΡΟΥΧ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΛΑΜΤΣΙΑ ΡΑΜΑΖΑΝ
ΛΥΜΠΟΥΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΕΡΜΙΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΡΙΤΣΗ ΕΦΗ
ΒΑΡΒΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΟΡΕΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.